İstanbul genelinde büyük elektrik kesintisi: 24 ilde gerçekleşecek! Kesintiler 8 saati bulabilir

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (BEDAŞ) yaptığı açıklamaya göre 8-9-10 Eylül 2022 tarihlerinde İstanbul’un birçok yerinde elektrik kesintileri yapılacak. 24 ilde gerçekleşecek olam elektrik kesintilerinin 8 saati bulabileceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

09.09.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 09.09.2022-11:48) İstanbul genelinde büyük elektrik kesintisi: 24 ilde gerçekleşecek! Kesintiler 8 saati bulabilir

İstanbul’da çok sayıda ilçede 8-9-10 Eylül 2022 tarihlerinde elektrik kesintileri yapılacak. Farklı saatlerde uygulanacak olan elektrik kesintilerinin 24 ilçede yapılacağı ve 8 saate kadar sürebileceği tahmin ediliyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ise elektrik kesintilerinin hangi ilçelerde yapılacağını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. 

İstanbul elektrik kesintisi

İstanbul genelinde büyük elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (BEDAŞ) yaptığı açıklamaya göre 8-9-10 Eylül 2022 tarihlerinde İstanbul’un birçok yerinde elektrik kesintileri yapılacak. 24 ilde gerçekleşecek olam elektrik kesintilerinin 8 saati bulabileceği tahmin ediliyor. İşte elektrik kesintisi yapılacak olan ilçeler:

Arnavutköy

Avcılar

Bağcılar

Bahçelievler

Bakırköy

Bayrampaşa

Beylikdüzü

Beşiktaş

Beyoğlu

Büyükçekmece

Çatalca

Esenyurt

Esenler

Eyüpsultan

Fatih

Gaziosmanpaşa

Güngören

Kağıthane

Küçükçekmece

Sarıyer

Şişli

Sultangazi

Silivri

Zeytinburnu

Bu ilçelerdeki elektrik kesintilerinin detaylarını sorgulamak adına BEDAŞ’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle elektrik kesintilerinin kaçtan kaça kadar sürebileceğini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal