Serbest bırakılınca ortalığı kan gölüne çevirdi: ABD’de silahlı saldırı

Daha önce cinayette teşebbüsten yargılanan ve daha sonrasında serbest bırakılan zanlı, ortalığı kan gölüne çevirdi. Rastgele ortalığa ateş açan şahıs, birçok kişinin ölmesine neden oldu. İşte detaylar…

09.09.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 09.09.2022-17:11) Serbest bırakılınca ortalığı kan gölüne çevirdi: ABD’de silahlı saldırı

ABD’de yaşanan korkunç olayda birçok kişi hayatını kaybetti. Tenessee eyaletinde yaşayan ve daha önce cinayete teşebbüsten yargılanan, mart ayında da serbest bırakılan şahıs, ortalığı kan gölüne çevirdi. Etrafa ateş açan zanlı 4 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden oldu. 

ABD’de silahlı saldırı

Yaşanan korkunç olay öncesinde Memphis Polis Departmanı yetkilileri ile şüpheli şahıs arasında kovalama başladığı, bu esnada şüpheli şahsın alışveriş merkezinde rastgele insanların üzerine ateş açtığı ve yaşanan olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 

Saldırı saatlerce sürdü

Şüpheli şahıs ve polis ekipleri arasındaki kovalamaca saatlerce sürerken güvenlik ekipleri, Twitter adresinden anlık güncellemelerle halkı uyarırken, mağdur sayısının artmaması için bir beyzbol stadyumunun ve üniversite kampüslerinin giriş çıkışlarının kapatıldığı, halk otobüsü hizmetlerinin askıya alındığı açıkladı. 4 kişinin ölümüne neden olan şahısın yakalanmasının ardından açıklama yapan polis memuru, 19 yaşındaki Kelly'nin Nisan 2021'de birinci derece cinayete teşebbüs ve benzeri suçlardan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldığını söyledi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal