Magazin kulislerine bomba gibi düşen ayrılık iddiası! Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bitti mi? O detay gerçekleri ortaya çıkardı

Geçtiğimiz Nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde şoke eden haber geldi. Sürpriz bir şekilde evlenen ikilinin evlilikleri bitiyor. O detay her şeyi ortaya çıkardı. İşte detaylar...

07.09.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 07.09.2022-18:02)

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile evliliğin eşiğinden dönen ünlü şarkıcı Hadise, kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Mehmet Dinçerler yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü şarkıcı kısa süre sonra evlilik haberiyle herkesi şaşkına çevirmişti. 30 Nisan 2022 yılında nikah masasına oturan çift, evliliklerini gözlerden uzak devam ettiriyordu. Bir süredir ayrı takılan çiftten kötü haber geldi. O detay ikiliyi ele verdi.

Evlilik ile ayrılık haberi bir oldu

Kaan Yıldırım ile evlilik için hazırlık yapan Hadise sürpriz bir şekilde ayrılığını duyurup iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturan çiftten hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü çiftin evliliğinde kriz yaşandığı ortaya çıktı. Mehmet Dinçerler'in son paylaştığı pozlarda parmağında yüzük olmaması dikkat çekti.


Hüngür hüngür ağladı

Mehmet Dinçerler ile aralarında sorun yaşandığı iddia edilen Hadise, geçtiğimiz akşam İzmir'de sahne aldı. Şarkı söylerken bir anda gözyaşlarına boğulan ünlü şarkıcı, sözlerini tamamlayamadı. Bu durum evliliklerinde yaşanan krizi belgelerken ikiliden bu konuda henüz bir açıklama gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal