Kiralık evlerde ‘’Tarkan’’ harekatı: Gecelik 500 dolara kiralık ev veriliyor

9 Eylül Cuma günü İzmir’de gerçekleşecek olan Tarkan konseri sebebiyle Kordon’daki kiralık evler kapış kapış götürülüyor. Bölgedeki emlakçılar gelen taleplerin oldukça fazla olduğunu söyledi. Emlakçılar bazı evlerin gecelik 500 dolara kiraya verildiğini de ifade etti. Detaylar haberimizde...

06.09.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-11:50)

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilecek Tarkan konseri, İzmir’de yaşayan başta olmak üzere binlerce kişiyi harekete geçirdi. 9 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek olan konsere İzmirlilerin dışında çevre şehirlerden ve İstanbul’dan katılım bekleniyor. Tarkan konseri sebebiyle Kordon’daki kiralık evler gecelik 500 dolara kadar satılıyor. Bölgedeki emlakçılar gelen taleplerin oldukça fazla olduğunu söyledi. Emlakçılar bazı evlerin gecelik 500 dolara kiraya verildiğini de ifade etti.

Kiralık evlerde ‘’Tarkan’’ harekatı

Kordon’da yapılacak olan Tarkan konseri için Kordon Boyu’ndan ev bakmaya başlayan insanlar, geceliği 100 ile 500 dolar arasında değişen kiralık evlere hücum ettiler.

Kiralık evler konusunda yoğun bir talep olduğunu söyleyen emlakçılar Kordon’daki evlerin geçtiğimiz dönemlerde de hafta sonu için kiraya verildiğini belirtti. Bir başka ev sahibiyse, Kordon Boyu’ndaki evlerin özellikle pandemi öncesinde yabancılar tarafından kiralandığı bilgisini verdi.

İzmir Tarkan Konseri kiralık ev

Alternatif olarak tekneler var

Balkonlu evler konusunda şanssız olan vatandaşlar, balıkçı teknelerini de araştırmaya başladı. Tekne kiralayan bir şirket, kiralama bedellerinin ne kadar olduğuna ilişkin sorumuza ‘8 bin TL’ yanıtını vererek, “Akşam saat 7’de Güzelbahçe’den yola çıkılacak ve gece 12’de de dönüş yapılacak. Bu süre içinde kiralama bedeli 8 bin TL. Tekneye 12 kişiye kadar kişi binebilir” açıklamasında bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal