Tuba Büyüküstün’ün Acı Günü: Ölüm Haberini Sosyal Medyadan Paylaştı

Başarılı ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir süredir tedavi gören Tuna Soydan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

25.10.2021-09:30 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-09:30)

Ekranların sevilen isimi Tuba Büyüküstün, başarılı projeleri kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Umut Evirgen ile ayrılığı sonrası adı Murat Boz’la aşk dedikodularına karışan, magazine sızan görüntülerle aşk iddiaları kuvvetlenen Tuba Büyüküstün, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acısını takipçilerini ile paylaştı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN ACI GÜNÜ

Güzelliği ve başarısı ile ünü ülke sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün, eski sevgilisinin oğlunun ölümü ile sarsıldı. 2008 yılında büyük bir aşk yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

İki yıl kadar fırtınalı aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ve Sami Saydan, beraberliklerini bir çırpıda sonlandırmışlardı. O dönemde daha 9 yaşlarında olan Sami Saydan’ın oğlu, Tuna Saydan’ı oldukça seven Tuba Büyüküstün, geçen akşam gelen trafik kazası haberiyle sarsıldı. Henüz 19 yaşında olan Tuna Saydan, geçirdiği trafik kazası sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan genç için seferber olan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabı üzerinden kan arayışında bulunmuş, takipçilerinden yardım istemişti. Tedavi altına alındığı hastanede tüm çabalara karşı kurtarılamayan Tuna Saydan, hayatını kaybetti. 


BÜYÜKÜSTÜN ACISINI SİYAH PAYLAŞIMLA DUYURDU

İki yıl kadar fırtınalı aşk yaşayan Tuba Büyüküstün, evliliğe kadar gelen Sami Soydan ile yollarını ayırmıştı. O dönemde Soydan’ın 9 yaşlarında olan oğlu Tuna Soydan’la Büyüküstün arasında kuvvetli bir bağ vardı. Magazine sızan bir fotoğrafta, Tuna Soydan’ın, Tuba Büyüküstün’ün elini sıkı sıkı tutması o dönem oldukça konuşulmuştu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal