Tuba Büyüküstünden İlk Açıklama: '4 Gün Hastanede Tedavi Gördüm'

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu hastanede tedavi gördüğünü ve şuan her şeyin iyi gittiğini duyurdu.

24.07.2021-08:41 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-08:41)

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün'den hayranlarını üzen haber geldi. Güzel oyuncu, koronavirüse yakalanınca; dijital platformda yayınlanacak olan 'Another Self' adlı yeni dizisinin Ayvalık çekimleri iptal olduğunu duyurmuştu.

'4 GÜNDÜR HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORUM'

Koronavirüse yakalanan Büyüküstün, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hastanede bileğine takılan sağlık bileklikli bir pozunu paylaşan oyuncu, 'Merhabalar, size ancak haber verebiliyorum. Kovid olduğum doğru... 4 gündür hastanedeyim. Bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için... Evceyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz. Sevgilerimle' ifadelerini kullandı.


BÜTÜN EKİP TEST YAPTI

Dizi setindeki bütün ekibe yeniden test yapıldığı öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan ünlü oyuncunun 1 hafta sonra işbaşı yapacağı öğrenildi. Öte yandan aynı okuldan mezun üç kadının hikâyesini anlatan dizide Serkan Altunorak'la evli bir kadına hayat veren Büyüküstün kalbini Murat Boz'un oynadığı Toprak'a kaptıracak.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal