Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda Fırtına Gibi Esti

Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasından sonra Sefirin Kızı kadrosuna dahil olan ve yıllar sonra Engin Akyürek ile yeniden bir araya gelen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, tanıtımda yer almasıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

27.01.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-14:02) Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda Fırtına Gibi Esti

Star TV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Neslihan Atagül'ün ayrılışının hemen ardından yerine bir dönem 'Kara Para Aşk' dizisinde Engin Akyürek ile başrol olarak yer alan Tuba Büyüküstün getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Sefirin Kızı dizisinin fragmanı yayınlandı. Tuba Büyüküstün'ün kısa bir an olarak görünmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncunun Instagram hesabındaki takipçi sayısı bir gecede 5 milyon oldu.

Başarılı oyuncu Sefirin Kızı dizisine katılmasının ardından şu paylaşımı yapmıştı: 'Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal