Trump, 'Görevimin Başındayım' İmajı Çizmek İsterken Rezil Oldu

Hastanede çekilen resminde 'Görevimin başındayım' imajı çizmek isteyen Donald Trump'ın boş kağıda imza attığı güldürdü. Fotoğraf kısa zaman içerisinde sosyal medyada da oldukça tepki topladı.

05.10.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-13:59) Trump, 'Görevimin Başındayım' İmajı Çizmek İsterken Rezil Oldu

Koronavirüs salgınına yakalanan ABD Başkanı, bu defa hastanede çekilen resmiyle konuşuldu. ABD Başkanı Donald Trump, Walter Reed Hastanesi'nde tedavisi olurken bir yandan 'ısrarla' çalışıyorum imajı çizmek için 'düzmece' bir fotoğrafta boş bir sayfayı imzaladı.

Boş kağıda imza attığı anda çekilmiş resmi uluslararası ajanslar aracılığıyla servis edilen Donald Trump, sosyal medyada da alay konusu oldu.

Trump, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından cuma günü tedaviye alındığı Walter Reed Askeri Hastanesi'nin önünde kendisine destek veren taraftarlarına bir sürpriz yaptı. Önce sosyal medya (twitter) hesabından bir video paylaşımı yapan Donald Trump, durumunun iyiye gittiğini ve kendisini merak eden herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Koronavirüs hastalığıyla ilgili pek çok şeyi bu dönemde yaşayarak öğrendiğini dile getiren ABD Başkanı, 'Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım.' ifadelerini kullandı.

Paylaşımında, 'Hastane önünde beni desteklemek üzere bekleyen insanlara muhtemelen biraz sonra küçük bir sürprizim olacak' diye konuşan ABD Başkanı'nın biraz daha sağlıklı görüntüsü dikkat çekti.

Videolu mesajının yayınlandığı sırada gizli servis araçlarının korumasıyla beraber hastane önündeki caddeye çıkan Donald Trump, olduğu aracın içerisinden destekçilerine el sallayarak selamladı. Donald Trump'ın arabasının içinde maske takması ilgi çekti. Amerikan basınında yankı bulan beklenmedik ziyaret sosyal medyada da aniden gündeme oturdu.

Trump'ın hastanede çekilen resmi de çok konuşuldu. Hastanede dahi çalıştığını göstermeye çalışan Donald Trump alay konusu oldu. ABD Başkanı'nın çekilen resminde kendini 'çalışıyormuş gibi' göstermek adına boş bir kağıda imza attığı gözler önüne serildi. Beyaz Saray muhabiri ile uzman Andrew Feinberg de görüntüleri kontrol etti ve Donald Trump'ın 'adını boş bir kağıda imzalıyor gibi göründüğünü' dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal