Trump Hastane Önünden Destekçilerini Selamladı

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, hastane önünde bekleyen destekçilerini makam aracından selamladı.

05.10.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-09:31)

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüse yakalanmasının ardından cuma günü kaldırıldığı Walter Reed Askeri Hastanesinin önünde bekleyen destekçilerine sürpriz yaptı. Twitter hesabından video paylaşan Trump, hastalığının iyiye gittiğini belirterek kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür etti.

"BU GERÇEK BİR OKUL"

Koronavirüse dair her şeyi bu süreçte yaşayarak öğrendiğini söyleyen Trump, "Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım." ifadelerini kullandım. Trump, mesajında "Hastane önünde beni desteklemek üzere bekleyen insanlara muhtemelen biraz sonra küçük bir sürprizim olacak." dedi.

DESTEKÇİLERİNİ MAKAM ARACINDAN SELAMLADI

Trump, video mesajının yayınladığı sırada Gizli Servis araçlarının koruması eşliğinde hastane önündeki caddede makam aracının içinden kendisini destekleyenleri el sallayarak selamladı. Trump'ın aracın içinde maskeli olması dikkat çekerken, sürpriz ziyaret Amerikan medyasında ve sosyal medyada gündem oldu.

PAZARTESİ TABURCU EDİLEBİLİR

Trump'ın sürpriz ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, "Başkan Trump, dışarıda kendisini destekleyenlere el sallamak için kısa ve son dakikada karar verilmiş bir konvoy turu gerçekleştirdi ve Walter Reed'deki başkanlık suitine geri döndü." ifadelerine yer verdi.

Perşembeyi cumaya bağlayan gece Twitter hesabından koronavirüse yakalandığını duyuran Trump, dün Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı. Trump'ın doktorları, ABD Başkanı'nın sağlık durumunun iyi gitmesi halinde pazartesi günü taburcu edilebileceğini belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal