Trendyol kullananlar dikkat: Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Trendyol uygulaması kullananlar dikkat! Trendyol 12. Yıldönümü hediye çeki başlığı ile sunulan dolandırıcılık yöntemine kanmayın.

15.04.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-15:51) Trendyol kullananlar dikkat: Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Popüler alışveriş platformu Trendyol, son dönemlerde bir dolandırıcılık yöntemi ile mücadele ediyor. Dolandırıcılar tarafından Trendyol 12. Yıldönümü hediye çeki içeriğiyle pek çok kullanıcının telefonuna mesaj gönderiliyor. 

Trendyol 12. Yıldönümü hediye çeki!

Dolandırıcılar, çeşitli kanallar üzerinden kullanıcılara “Trendyol 12. Yıldönümü hediye çeki!” adı altında tıklayabilecekleri bir link gönderiyor.  Dolandırıcılık mesajların her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmasının ardından Trendyol resmi bir açıklama yaptı.

Trendyol Kullananlar Dikkat!

Hukuki işlemler başlatıldı

Trendyol tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada: “Bazı haberleşme ve sosyal medya platformlarında yer alan “Trendyol 12. Yıl Dönümü Hediyesi” başlıklı bağlantı ve yönlendirmelerin şirketimizle ilgisi bulunmamaktadır. Trendyol olarak tarafımızdan gönderilmeyen bu tür kötü niyetli ve kimlik avı şüphesi bulunan bağlantılara itibar edilmemesini rica ederiz. Bu paylaşımlar ile ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz.” İfadeleri kullanıldı.

Trendyol hediye çeki veriyor mu?

Linkin dolaşmasından sonra vatandaşlar Trendyol hediye çeki veriyor mu? Sorusunu sormaya başladı. Ancak Trendyol açıklamasında “Trendyol 12. Yıl dönümü hediyesi” kapsamında herhangi bir çek vermediklerini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal