Trendyol Sahibi Kim? Trendyol Kimin?

Online alışveriş denildiğinde akla gelen platform kuşkusuz artık Trendyol. Herkesin merakla indirim kovaladığı e-ticaret platformu Trendyol kime ait? Trendyol kimin? bu soruların cevabı haberimizde...

13.01.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-15:41) Trendyol Sahibi Kim? Trendyol Kimin?

Merkezi İstanbul'da bulunan e-ticaret platformu Trendyol gün geçtikçe popülerliğini arttırmaktadır. Trendyol 2010 yılında Demet Mutlu tarafından kurulan bir alışveriş platformudur.

https://www.haber365.com.tr/teknoloji-haberleri/trendyol-hesap-silme-h220354.html

TRENDYOL KİMİN?

Trendyol, moda, elektronik, ev ve mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok kategoride yılda 300 milyondan fazla ürünü müşterilerine ulaştırıyor. Peki Trendyol kime ait?

Trendyol, 2010 yılında Demet Mutlu tarafından kurulan bir e-ticaret platformudur. 45 bin iş ortağı bulunan Trendyol, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne yönelik çalışmalarına devam ediyor.

DEMET MUTLU KİMDİR?

Demet Mutlu, 1981 yılında doğmuş. Türk teknoloji girişimcisidir ve Trendyol grubun kurucusu ve CEO'sudur. Sidar Şahin ve Rina Onur tarafından kurulan ve bir oyun platformu olan Peak Games'te melek yatırımcısıdır .TechCrunch, Davos Dünya Ekonomik Forumu, Financial Times Zirvesi, Noah ve Fortune gibi konferanslarda konuşmacı olarak yer aldı.

New York Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılında Harvard İşletme Okulu'nda MBA yaptı. Demet Mutlu, Hong Kong, Japonya, İsviçre ve ABD gibi ülkelerde çalışmış en son Amerika'da Master yapmaya karar verdi. Harvard MBA'deki ilk yılında Trendyol.com'u kurdu ve şirketini kurmak için okuldan ayrıldı. 2009 yılında da trendyolu kurdu.

300 bin dolar sermaye ile bu işe girişen başarılı girişimci Demet Mutlu, Trendyol sitesinin değerini 16 ayda 150 milyon Dolar'a ulaştırmıştır. Trendyol'un bu kadar kısa süre içerisinde büyümesinde Demet Mutlu'nun ortağı olan Begüm Tekin de büyük bir rol oynamıştır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal