Trendyol Hesap Silme

Trendyol Grup, Türkiye’de moda e-ticaret sektöründe var olan alışveriş sitesidir. 2018 senesinde 728 milyon dolar karşılığında Alibaba’ya satışı yapılmıştır. 12 milyondan fazla üyesi olan Trendyola üye olmak oldukça kolay olduğu gibi silinmesi de oldukça zor.

13.07.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-14:58) Trendyol Hesap Silme

Ne yazık ki Trendyol hesabımızı siteden ya da uygulamadan silinmesi daha öncesinde mümkün iken şu anda site bu olanağı sağlamıyor. Hesabınızı silmeniz için Trendyol'un sağladığı bir form doldurmamız gerekli.

Sitede kişisel verilerin korunması sayfasına gelip linki tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada yedinci sıradaki 'Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir' başlığın altındaki J bendindeki formu 'Formu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz' butonuna basarak indirin.

Formu açtıktan sonra isim, soy isim, telefon numarası, TC Kimlik numarası, e-posta ile adres bilgileri kısmını doldurun.

İsteğinizi kısaca açıklayın. 'Hesabımın silinmesini talep ediyorum' yazabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra imza atın.

Formu doldurma işlemini tamamladıktan sonra formu, kvkk@trendyol.com adresine yollayın. 24 saat içerisinde gereken işlemler yapılarak, e-posta adresinize geri dönüş sağlanacaktır.

İşlem biraz uğraştırıcı ancak Trendyol hesabınızı silmek için başka alternatif yoktur. Eğer hesabınızı silmek istiyorsanız bu işlemleri yapmanız gerekiyor. İşlem ile ilgili sorularınızı yorum ile bildirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal