Outlook Hesap Silme

Outlook hesap silme ve Outlook oturum kapatma konularında detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre…

07.05.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-11:32) Outlook Hesap Silme

Hotmail günümüzde Gmail, Yandex ve Yahoo! gibi dev rakiplerle yarışmasına karşın en çok kullanılan e-posta servislerinden biridir. Milyonlarca kullanıcısı olan bu dev e-posta sağlayıcısından hesabını silmek isteyen pek çok kullanıcı mevcut. Bu haberimizde Hotmail (Outlook) hesabını silmek isteyen kullanıcıların yapması gerekenleri derledik…

OUTLOOK HESAP SİLME

Outlook yani Hotmail hesabımızı silmek adına öncelikle hesabımıza giriş yapabiliyor olmamız gerekir. Hotmail yani Outlook hesabımıza giriş yapmamızın ardından aşağıdaki hesap silme bağlantısına tıklıyoruz.

Hotmail ve Outlook Hesap Silme Linki: https://account.live.com/CloseAccount.aspx

Hotmail veya Outlook hesap silme linkine tıklayınca işlem sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada yer alan ‘İleri’ düğmesine tıklayın. Daha sonra açılan sayfadaki tüm seçenekleri işaretleyin. İşaretledikten sonra da sayfanın alt kısmında yer alan “Yine de bu hesabı kapatmak mı istiyorsunuz? Gitmenize üzüldük. Gitmeden önce lütfen bize neden ayrıldığınızı anlatın.” seçeneğinden hesap silme sebebinizi belirtin.

Bu alanda “Artık Microsoft hesabı kullanmak istemiyorum.” nedenini seçmenizi tavsiye ederiz. Bu nedeni seçmenizin ardından “Hesabı kapatılmak üzere işaretle” bağlantısına tıklayın. Bu şekilde Hotmail yani Outlook hesabınızı silme işlemine başlamış oluyorsunuz. Bu aşamanın ardından yapmanız gereken tek bir şey var, o da beklemek. Hotmail veya Outlook hesabınızı sildiğiniz takdirde hesabınız 60 gün boyunca silinecekler alanında bekler. 60. günün ardından da kalıcı olarak silinir.

OUTLOOK OTURUM KAPATMA

Outlook.com e-posta hesabınızı kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız Microsoft hesabınızı kapatmanız gerekiyor. Microsoft hesabınızı kapattığınızda, e-posta ve kişileriniz sunucularımızdan silinir ve kurtarılamaz. Microsoft hesabınızı Xbox, Skype, OneDrive ile ya da diğer Microsoft hizmetleri ile kullanıyorsanız bir daha bu hizmetlere erişemezsiniz.

Sadece Outlook.com oturumunuzu kapatmak istiyorsanız öncelikle ekranın en üstündeki hesap resminizi seçin. Ardından oturumu kapat seçeneğini tıklayın.

Oturumun otomatik olarak açılmasını durdurmak istiyorsanız, parola girin sayfasında oturumumu açık tut'un seçimini kaldırın.



Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal