Vodafone Rehber Yedekleme

Vodafone rehber yedekleme nasıl yapılır? Vodafone güvenli depo aktifleştirme nasıl olur?

07.05.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-11:07) Vodafone Rehber Yedekleme

Akıllı telefonlarda en çok kullandığımız bilgilerimiz, rehber bilgilerimiz veya telefonumuzda yer alan resimler ve videolardır. Bunların silinmesi durumunda problem yaşayabilir ve geri gelmesi adına fazlasıyla uğraşabiliriz. Özellikle iş yaşantınızı etkileyen durumlardan biri de rehber bilgilerinizdir. İster İOS bir cihaz kullanın, isterseniz Android işletim sistemine sahip olan bir akıllı telefon olsun, kesinlikle telefonda bulunan bilgileri yedeklemeli ve daha sonra bunları daha stabil bir biçimde yeni cihazınıza yüklemelisiniz. Cihazın işletim sistemine veya markasına göre yedekleme durumu değişkenlik gösterebilir. Bu yedekleme sistemi, cihazın mevcut yazılımını kullanarak veya ayrı bir markaya özel bir program kullanarak yedekleme yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Peki Android bir cihaz kullanıyorsanız ve Vodafone hattına sahipseniz nasıl bir yedekleme yapabilirsiniz sizler için inceledik...

VODAFONE REHBER YEDEKLEME

Cihazın Android veya İOS olması bu durumu etkilemez. Eğer kullandığınız hat Vodafone ise Google Play veya App Store yoluyla Vodafone Güvenli Depo üzerinden rehber yedekleme işlemini basit bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

VODAFONE GÜVENLİ DEPO AKTİFLEŞTİRME

Güvenli Depo hizmetinden Vodafone Bireysel aboneleri faydalanabilir. Vodafone Güvenli Depo ile tüm video, fotoğraf ve rehberiniz yedeklenir; telefonunuzun başına bir şey gelmesi halinde dosyalarınızın tamamına diğer cihazlarınızdan ulaşmanız mümkün.

İstediğiniz her şeyi yedekleyin. Otomatik yedekleme ile bütün yeni videolar ve fotoğraflarınız, yeni eklediğiniz tüm kişiler Vodafone Güvenli Depo’da otomatik olarak yedeklenir.

Güvenli depoda yer alan fotoğraflarınıza bilgisayarınızdan https://guvenlidepo.vodafone.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşmanız mümkün. Ayrıca 1 GB yedekleme alanı da Tüm Vodafone’lulara ücretsiz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal