SKYPE Hesap Silme Nasıl Yapılır? Tıkla Öğren

SKYPE hesap silme işleminin nasıl yapıldığını mı merak ediyorsunuz. İşte bu haber tam size göre.

08.05.2018-18:44 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-19:14) SKYPE Hesap Silme Nasıl Yapılır? Tıkla Öğren

Ücretsiz görüntülü konuşma, sesli arama, mesajlaşma olanağı sağlıyan Skype, hem mobil hem de masaüstü platformda devamlı güncelleniyor. Güncellemelerin çoğunlukla hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinden daha çok yenilikler barındırması son kullanıcı açısından oldukça güzel.

Şu anlık Skype, bilindiği üzere ne mobil ne masaüstünden hesap silme alternatifi sunmayan tek popüler sosyal ağ. Skype destek sayfasında hesap silme/kapatmaya dair bir yazı bulunmakta fakat yazıda Skype hesabı Microsoft hesabıyla ilişkili olduğu için Microsoft hesabınız kapatmak için izlemeniz gereken adımlar tek tek anlatılıyor. Bu noktada Microsoft hesabınızın bağlantısını kaldırmayı düşünebilirsiniz fakat Microsoft, bu girişime izin vermiyor. Skype ile bağlantılı Microsoft hesabınız elzem değilse izlemeniz gereken adımlar şu şekilde ifade edebiliriz.

SKYPE HESAP SİLME

İlk olarak hesap kapatma ekranına gidin.

BU LİNKE TIKLAYARAK SAYFAYA GİDEBİLİRSİNİZ

Giriş yaptığınızda karşı karşıya kaldığınız ilk ekranda Skype hesabınızı kapatmadan önce abonelik iptalini nasıl yapacağınız, Skype kontörünüzü nasıl kullanabileceğiniz, sıfırlama korumasını devre dışı bırakmanız gerektiği gibi elzem yapılacaklar listesi kullanıcıya gösteriliyor. Eminseniz “İleri”ye klikleyerek devam ediyorsunuz.

Son aşamada hesabınızı kapatırsanız hangi bilgilerin silineceği ifade ediliyor. Hesabınızı neden sildiğinizi de belirtmenizin ardından “Hesabı Kapatılmak Üzere İşaretle” seçeneğine tıkladığınız an Skype – Microsoft hesabınız kapatılıyor. Aklınızda bulunsuz, hesap silme işlemi 60 günde sonlanıyor. Bu süre zarfında fikriniz değişirse diğer bir ifadeyle kapatmaktan vazgeçerseniz hesabınıza tekrardan giriş yapmanız yeterli oluyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal