Trabzonspor'un Yeni Transferi Edin Visca'dan İlk Açıklamalar!

Trabzonspor'un bugün Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'den transfer ettiği Edin Visca transferinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.01.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-17:49)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un lige verilen devre arasında açılacak olan ara transfer dönemi öncesinde Medipol Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

SÜPER LİG DEVLERİ ÇOK İSTEMİŞTİ

Edin Visca için senelerdir Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüpler talip olmuş ancak transferi sonlandıramamıştı.

Edin Visca Süper Lig

TRABZONSPOR İMZAYI ATTIRDI

Bosnalı oyuncunun transferinde Süper Lig'in lideri Trabzonspor bugün itibariyle mutlu sona ulaşarak toplamda 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

EDİN VİSCA TRANSFERİNİN ARDINDAN KONUŞTU

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca, bordo mavili kulüp ile anlaşmasının ardından yapmış olduğu ilk açıklamalarda ;

' 10 seneden sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın Başkan (Göksel Gümüşdağ) benim için baba gibi. Öncelikle ona çok çok teşekkür ediyorum. Bana müsaade etti. Oturduk konuştuk. Çok teklif geldi. Transferimi Trabzonspor kadar isteyen bir camia olmadı. Bu transfer sonunda gerçekleşti. Ben de heyecanlıyım ama çok mutlu ve motiveyim. Beni tanıyorsunuz her sezon yeni hedef koyuyorum. Büyük bir camiayla birlikte şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Hocam zaten benim öğretmenim. Çok istekli ve motive gideceğim. Tek şampiyonluk bu sene değil, 2-3 sene Türkiye futbolunda en önemli dönem olacak. Başakşehir'den ayrılmak kolay değil ama çok mutluyum. Büyük bir camiaya gidiyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı bir sezon diliyorum. Sayın Başkanla inşallah kupa sağlayacağız. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal