05.01.2022-14:19 (Son Güncelleme:05.01.2022-16:28)


1

Trabzonspor bu sezon ligde fırtına gibi eserek liderlik koltuğunda otururken transferde de çok konuşulacak bir hamleye imza attı. Süper Lig'in yıldız ismiyle anlaşma sağlandı.



2

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da lige verilen arada açılmak üzere olan ara transfer dönemi öncesinde oldukça hareketli saatler yaşanıyor.



3

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın eski öğrencisi olan Medipol Başakşehirli Edin Visca'nın transferinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor uzunca bir süredir kıyasıya bir yarış halindeydi.



4

Geçtiğimiz sezonlarda da sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray, Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca transferi için temasa geçmiş ancak transferi bir türlü bitirememişti.



5

Trabzonspor, İstanbul ekiplerinin senelerdir bitirmeye çalıştığı Edin Visca transferinde bu sezon ara transfer döneminde mutlu sona ulaşmayı başardı.



6

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi çok istediği eski oyuncusu Edin Visca için harekete geçen Trabzonspor yönetimi, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bizzat yürüttüğü görüşmelerde Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile anlaşma sağladı.



7

Edin Visca'nın Trabzonspor'a gelerek tekrardan Abdullah Avcı ile çalışma isteği ve Süper Lig'de tekrardan şampiyonluk yaşama isteği bu transferin gerçekleşmesinde oldukça önemli bir rol oynadı.



8

Trabzonspor yönetimi Edin Visca transferi için Medipol Başakşehir yönetimi ile 3 milyon euro peşin ve 1 milyon euro taksitli olacak şekilde anlaşma sağlarken Bosna Hersekli yıldızın sözleşmesinin ise 3 yıllık olacağı öğrenildi.



9

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında iki başkanın bir araya geleceği son görüşme bugün gerçekleşecek ve tarafların bu görüşmenin ardından Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferini resmen açıklaması beklenecek.



10

Edin Visca, 2011-2012 sezonunda 400.000 euroluk bonservis ücreti ile birlikte Medipol Başakşehir'e transfer olmuş ve o tarihten bu yana toplamda 398 karşılaşmada turuncu lacivertli formayı giymiş 110 gol, 118 asistlik muhteşem bir katkıyla oynamıştı. Ayrıca Edin Visca, Medipol Başakşehir'in 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukta da büyük bir pay sahibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR