05.01.2022-14:04 (Son Güncelleme:05.01.2022-14:19)


1

Sivasspor, bonservisi Napoli'de bulunan ve Frankfurt'ta kiralık olan 28 yaşındaki Alman orta saha Amin Younes ile anlaşmaya vardı.



2

Almanya'da forma terleten 28 yaşındaki orta saha futbolcusu Amin Younes, Süper Lig devlerinin transfer radarına takılmıştı. Futbolcuyla Süper Lig'den Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Yıldız orta saha ile ilgili Süper Lig'in bir başka ekibinden çok sürpriz bir adım geldi.



3

Sivasspor'un Frankfurt'un orta sahası Amin Younes ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferinde çok önemli bir adım attığı öğrenildi.



4

Süper Lig'in ilk devresini 12. sırada tamamlayan Sivasspor, bonservisi Napoli'de bulunan ve Frankfurt'ta kiralık olarak oynayan Amin Younes'i kadrosuna katıyor. Lübnan asıllı Alman futbolcu Amin Younes devre arası transfer döneminde Sivasspor'un kadrosuna katılıyor.



5

Amin Younes'in forma terlettiği Frankfurt takımında mutsuz olduğu ve ayrılmayı istediği biliniyordu. Adı siyah beyazlılar ile de anılan Younes ile Sivasspor'un her konuda anlaşmaya vardığı aktarıldı.



6

Futbolcunun birkaç gün içerisine kadar kırmızılı beyazlı takımla sözleşmeye imza atması bekleniyor. Tarafların iki buçuk yıllık kontrat konusunda anlaşmaya vardığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR