05.01.2022-13:23 (Son Güncelleme:06.01.2022-17:47)


1

Göztepe, Süper Lig'de ilk devre sona erirken 19 karşılaşmada topladığı 15 puan ile birlikte ligin alt sıralarında 19. sırada yer alıyor. Başkan Mehmet Sepil ve Teknik Direktör Nestor El Maestro arasında ligin devre arasında gerçekleştirilen görüşmelerde özellikle Süper Lig'de kalmak için mutlaka transfer yapılması gerektiği yönünde karar verldi.



2

Teknik Direktör Nestor El Maestro, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e Ocak ayındaki ara transfer döneminde gerçekleştirilmesini istediği transferler üzerine bir liste verdiği öğrenildi.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in Sırp yıldızı Danijel Aleksic'i kadrosunda görmek isteyen Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro bu transferin gerçekleşmesi için yönetime istekte bulundu.



4

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Danijel Aleksic transferi için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme gerçekleştirirken bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Bu sezon sonunda İstanbul ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan Sırp oyuncu Danijel Aleksic'i düşük bir bonservis ücreti ile birlikte kadrosuna katmak isterken yapılan görüşmelerde Göztepe'nin yaklaşık olarak 250.000 euroluk bir bonservis ücreti önerdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Göztepe'nin Sırp teknik adamı Nestor El Maestro'nun Medipol Başakşehirli vatandaşı Danijel Aleksic ile bizzat bir görüşme gerçekleştirerek oyuncuyu ikna ettiği öğrenildi.



6

Medipol Başakşehir'de Danijel Aleksic transferi için Göztepe ile son bir görüşme daha gerçekleşeceği öğrenilirken bu yapılacak olan görüşmede taraftların anlaşma sağlaması bekleniyor. Göztepe'nin önümüzdeki günler içerisinde Medipol Başakşehirli Danijel Aleksic'in transferini resmen açıklayacağı düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR