05.01.2022-12:52 (Son Güncelleme:05.01.2022-13:06)


1

İstanbul ekibi Başakşehir'de takımın başarılı çalıştırıcı Emre Belözoğlu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Emre Belözoğlu'ndan gelen son haberler büyük endişeye neden oldu.



2

Süper Lig'de İstanbul ekiplerinden Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu'ndan gelen haber Başakşehir takımını çok endişelendirdi. Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu, son gelen bilgilere göre yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Süper Lig'de oynanılacak olan Alanyaspor karşılaşmasında takımının başında görev alamayacak.



3

Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'de Aykut Kocaman ile yollar ayrılmış tecrübeli hocanın yerine ise Emre Belözoğlu getirilmişti. Emre Belözoğlu göreve geldiği Başakşehir'de takımı alt sıralardan aldı ve ligde üst sıralara yerleştirdi. Bu performansıyla gerek Başakşehir camiası gerek futbolseverler tarafından büyük alkış alan Emre Belözoğlu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



4

Genç çalıştırıcının özel bir sağlık problemi nedeniyle cumartesi günü oynanacak olan Alanyaspor maçında turuncu lacivertlilerin başında yer alamayacağı aktarıldı. Emre Belözoğlu'ndan gelen bu haber iyi bir çıkışa geçen Başakşehir takımında moralleri bozdu.



5

Teknik adamın durumunun iyi olduğu aktarılırken başarılı çalıştırıcının tedbir amaçlı evinde olduğu ve istirahat ettiği de gelen haberler arasında. Belözoğlu'nun gelecek hafta oynanması planlanan zorlu Konyaspor karşılaşmasında ise takımının başında olması planlanıyor.



6

Bilindiği üzere Başakşehir'i 8. hafta sonunda 15. sırada devralan Emre Belözoğlu aldığı başarılı sonuçların ardından İstanbul ekibini ligin ilk yarısının sonunda 3. sıraya yükseltmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR