Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Edin Visca Transferinin Ardından Konuştu!

Trabzonspor'da Medipol Başakşehir'den Bosnalı yıldız Edin Visca'nın transfer edilmesinin ardından bordo mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

05.01.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-17:27)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un lige verilen devre arasında açılacak olan ara transfer dönemi öncesinde Medipol Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Edin Visca Transfer

BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'den Edin Visca'nın transfer edilmesinin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Transferi neticelendirdik. Transferde her türlü kolaylığı sağlayan başkan Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ediyorum. 3.5 yıl içerisinde en çok zorlandığım, mücadele ettiğim transferlerden bir tanesi. Hocamızın da çok istediği bir transferdi. Bizim de Trabzonspor olarak ekonomik yapımız belli. Her ne kadar başkanım buranın bir şirket olduğunu ifade etse de biz de Trabzonspor'un ekonomik haklarını idare etmekle yükümlüyüz. Kulüple birlikte gelebileceğimiz son noktaya geldik. Visca ile de en uygun şartlarda anlaştık. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Mustafa Eröğüt, Ömer Ayvacı, Mustafa Saral ve Göksel Başkanıma gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan Bey'e, başkan olarak camianın bir taraftarı olarak transferin gerçekleşmesinde çok büyük emeği olduğu için teşekkür ediyorum. Kendisi Trabzonspor için önemli bir değer. Camia adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Çok büyük destek verdi. Visca da ücret anlamında çok büyük kolaylık sağladı. 11 sene Başakşehir'e emek verdi. Başakşehir'i yetiştirici kulüp olarak görüyoruz. Oyuncumuzun gelişime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hocamızın çok istediği bir oyuncuydu. Önemli katkılar yapacaktır. Biz, yarının hesabını yapmıyoruz. Uzun vadede düşünüyoruz. Trabzon camiası hepimizin bildiği gibi büyük bir camiadır, her zaman başarıyı ister. Şampiyonluk ister. Sabır kelimesinin fazla bir anlam ifade etmediği bir şehir. Son 3.5 yıldır çok sistemli, planlı ve programlı çalışıyoruz. Özellikle de yapmış olduğumuz transferlerin ileriye dönüktü. Kamuoyunda bunun bu şekilde bilinmesinde yarar görüyorum. Üzerine çok yorum ve spekülasyonlar yapılıyor. Sportif, ekonomik ve idari anlamda planlı ve programlı çalışmanın neticesinde buraya geldik. Aynı disiplinle çalışarak önümüzdeki 3 senenin programını yapıyoruz. Visca da bunun bir sonucu. Kendisine hoş geldin diyorum. ' ifadelerini kullanarak Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferinin ardından konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal