Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den Kritik Kariyer Kararı!

Beşiktaş'ın eski golcü yıldızı Mario Gomez, futbol kariyerine teknik sorumlu olarak devam etme kararı aldı.

05.01.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-16:22) Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den Kritik Kariyer Kararı!

Siyah beyazlıların bir dönem formasını terleten ve attığı gollerle gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelen Mario Gomez ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Bir dönem Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın formasını terleten Alman yıldız Mario Gomez ile ilgili önemli yeni haberler geliyor. Ülkemizde oynadığı futbolla iz bırakan isimlerden birisi haline gelen Alman forvetten gelen son bilgiler futbolseverlerin dikkatini çekti. Alman futbolcunun kariyeriyle ilgili kritik bir karar aldığı ortaya çıktı.

TEKNİK SORUMLU OLACAK

Bir dönem ülkemizin Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın formasını terleten Alman yıldız Mario Gomez'den kritik bir kariyer adımı geldi. Alman golcü son aldığı karar doğrultusunda kariyerine teknik sorumlu olarak devam edecek.
Eski yıldızın Red Bull Soccer ile anlaşmaya vardığı ve şirketin bünyesinde Rb Leipzig, RB New York ve Rb Bragantino'dan sorumlu olacağı öğrenildi.


ÜLKEMİZDE İZ BIRAKMIŞTI

Alman yıldız Mario Gomez 2015 yaz transfer döneminde transfer olduğu Beşiktaş'ta gösterdiği performansla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Futbolcu o sezon Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğu yaşamasında çok önemli pay sahibi olmuştu.
Kariyerinde Stuttgart, Bayern Münih, Fiorentina, Beşiktaş ve Wolfsburg takımlarının formasını terleten yıldız futbolcu son olarka forma giydiği Stuttgart takımında futbola veda etti.
Kariyerinde ise Şampiyonlar Ligi, 3 kez Bundesliga 2 kez Alman Kupası ve 1 kez Süper Lig şampiyonluğu mutluluğu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal