Şevket Yılmaz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, basın toplantısı düzenleyip Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu.

05.01.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-15:52) Şevket Yılmaz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon işler umulduğu gibi gitmezken takımın başkanı Ali Koç'a büyük eleştiriler geliyor. Başkan Ali Koç bu sezon takımda gösterilen etkisiz performansla büyük tepkiler alırken, Ali Koç'a son olarak Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz'dan dikkat çeken eleştiriler geldi.


BAŞKANA SÖYLEDİĞİ SÖZLER BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, Ali Koç hakkında, 'Büyük Fenerbahçe camiasının içinde bulunduğu kötü gidişatına dur demek için ‘Fenerbahçeliyim’ diyen herkesin taşın altına elini koyma zamanı gelmiştir. Çünkü Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe’nin yarınları umut vermiyor. Büyük bir teveccühle göreve gelen Ali Koç yönetiminin bu işi yapamadığı ve yapamayacağı, aksine görevde kalması halinde camiamıza maddi ve manevi büyük zararlar vereceği gün gibi ortadadır. Sayın Ali Koç, vaatlerinizin hiçbirini yerine getiremediniz. 2018’den bu yana, sportif, mali ve sosyolojik olarak Fenerbahçe geriye gitmiş, sıradan bir kulüp haline gelmiştir. Hep eleştirdiğiniz, sportif başarısızlık konusunda kulübe tarihin en kötü zamanlarını yaşattınız. Futbol takımı küme düşme hattına kadar geriledi, Eurolig şampiyonu basketbol takımı sıradan bir takım haline geldi, Obradovic gibi bir basketbol efsanesini kaçırdınız.' açıklamalarına yer verdi.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz'ın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı. Şevket Yılmaz'ın, Ali Koç hakkındaki sözleri sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal