Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Süper Lig İçin Erteleme Açıklaması!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Süper Lig'e verilen devre arasında ligdeki erteleme talepleri, transfer konusu ve şampiyonluk hedefleri ile ilgili açıklamada bulundu.

05.01.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-15:24) Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Süper Lig İçin Erteleme Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı.

Sergen Yalçın ile yaşanan ayrılığın ardından henüz yeni bir teknik adamla anlaşmayan Beşiktaş yönetimi takımın başına U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'yi getirmişti.

EMRE KOCADAĞ'DAN AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig'e verilen devre arasında Antalyaspor ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesi nedeniyle Katar'a giden Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, yapmış olduğu açıklamalarda ;

SÜPER LİG'DE ERTELEME TALEBİ

Pandemi tüm dünyayı etkiledi, bizleri de etkiledi. Ancak biz bir görev yürütüyoruz. Salgına yakalanan oyuncularımız hafif atlatıyor genel olarak. Oyuncularımızı gerekli önlemleri almaları yönünde uyarıyoruz. Biz kalan oyuncularımızla kurallar çerçevesinde oynamaya devam edeceğiz. Haftaya lig başlayacak. Bizim ertelenmesi yönünde resmi bir talebimiz olmadı. Resmi bir talebe gerek var mı, belki buna Kulüpler Birliği karar verir.

Vida - Beşiktaş

TRANSFERDE YAŞANAN GELİŞMELER

Vida'nın sezon sonunda kontratı bitecek, oturup konuşacağız. Sezon sonunda bizim mali şartlarımıza uyarsa devam edebiliriz. Şu an için Vida'ya gelen resmi bir teklif yok. Gelecek sezon için daha genç bir takım kurma hedefimiz var. Geçen sezon iki kupa kazandık. Üçüncü kupayı da alırsak taraftarlarımızı mutlu ederiz. Onlar en iyisini hak ediyor. Bu sezon da 1 veya 2 kupa... Ligde de mücadelemiz devam ediyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal