04.01.2022-14:45 (Son Güncelleme:05.02.2022-19:10)


1

TRANSFER RESMEN DUYURULDU!

TRANSFER RESMEN DUYURULDU!

Trabzonspor'un, Boşnak yıldız ile büyük oranda anlaştığı ve transferin her an duyurulabileceği bilgisi vardı. Futbolcunun, Trabzonspor'un transfer gündemine gelmesi gerek Trabzonspor takımını gerek Trabzonsporlu taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Bordo mavililerin Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer ettiği resmen duyuruldu. Futbolcunun, Trabzonspor'a transferi büyük yankı uyandırdı. Gerçekleşen transfer Trabzon'da büyük bir heyecanla karşılandı.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Boşnak yıldız Edin Visca, 17 Şubat 1990 tarihinde o zamanki adıyla Yugoslavya'nın Olovo şehrinde doğdu. Futbola ise ilk olarak 2009 yılında Bosna Hersek'in Banovici takımında başladı. Buradaki performansıyla bir başka Boşnak takımı olan Zeljeznicar'a transfer olmayı başardı. Zeljeznicar'ın ardından ise ilk olarak 2011 yaz transfer döneminde o zamanki adıyla İstanbul BBSK olan ve şimdilerde Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir'in formasını başarıyla terleten futbolcunun şimdilerde takımdan ayrılması gündemde. Edin Visa, ayrıca Bosna Hersek Milli Takımı'nın da güncel futbolcusu olarak oynamaktadır. Futbolcu son olarak Süper Lig devlerinden Trabzonspor'a transfer oldu.



3

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Boşnak yıldız Edin Visca, ana mevkisi olarak sağ kanat pozisyonunda oynamaktadır. Ayrıca sağ bek ve sol kanat olarak görev alabilmektedir.



4

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Edin Visca, 19/20 sezonunda Başakşehir takımıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştır. 2009/10 'da Bosna Hersek şampiyonluğu vardır. 2010/2011 sezonunda ise Zeljeznicar takımı ile Boşnak Kupa'sı sevinci yaşamıştır.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Boşnak yıldız Edin Visca kariyeri boyunca çıktığı 447 karşılaşmada 122 kez gol atma başarısı gösterdi ve 125 kez asist yaptı.



6

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Boşnak futbolcu Edin Visca, FK Banovici ve Zeljeznicar takımlarının yanı sıra günümüzde Başakşehir'de forma terletmektedir. Ayrıca Bosna Hersek Milli Takımı'nın futbolcusudur.



7

İLK GOLÜNÜ DERBİDE ATTI

İLK GOLÜNÜ DERBİDE ATTI

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Edin Visca, fırtınada ilk golünü Galatasaray derbisinde kaydetti. Futbolcu, Galatasaray'a attığı golle takımına derbide galibiyeti getiren isim oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR