04.01.2022-14:03 (Son Güncelleme:04.01.2022-14:14)


1

Galatasaray'ın golcü transferinde gözüne kestirdiği Polonyalı golcü Krzysztof Piatek ile futbolcunn eski takımı Genoa'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılıların son olarak gözüne kestirdiği isim ise Polonyalı golcü yıldız Piatek olmuştu. Galatasaray'ın transferi için yakın temasa geçtiği futbolcuyla ilgili gelen gelişmeler, sarı kırmızılıları endişelendirdi. Yıldız golcü için eski takımı olan İtalya'nin Serie A takımlarından Genoa'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Futbolcunun da Genoa'nın kendisine olan ilgisine epey bir olumlu yaklaştığı öğrenildi. Genoa'nın teknik direktörü Andriy Shecvhenko'nun özellikle Polonyalı futbolcunun transferini istediği ise gelen bir başka bilgi.



4

Ukraynalı futbol efsanesi olan ve şimdilerde Genoa'nın teknik direktörü olan Andriy Shechenko'nun, Polonyalı futbolcunun transferine çok önem verdiği ve harekete geçilmesini istediği aktarıldı.



5

Bu anlamda Genoa'nın eski futbolcusuyla sıcak temas kurduğu Polonyalı futbolcunun transferinde önemli bir aşama kaydedildiği öğrenildi. Futbolcunun takımı Hertha Berlin ile Genoa'nın önemli oranda anlaşmaya vardığı ve Genoa'nın Piatek için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü kullandığı öğrenildi.



6

Polonyalı golcü Piatek bu sezon Hertha Berlin formasıyla 10 resmi karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR