04.01.2022-12:35 (Son Güncelleme:04.01.2022-12:35)


1

Göreve başlayan Francesco Farioli, Alanyaspor yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmede Spor Toto Süper Lig'e verilen arada başlayacak olan transfer döneminin verimli bir şekilde atlatılmasını istedi.



2

Bir süredir kendi ekibiyle birlikte takip ettiği 26 yaşındaki İngiliz oyuncu Jordon Ibe ismini Alanyaspor yönetimine ileten İtalyan teknik adam Francesco Farioli, eski Liverpoollu oyuncunun Alanyaspor formasıyla muhteşem bir çıkış yapabileceğini düşünüyor.



3

Alanyaspor yönetimi serbest statüde yer alarak bonservisini elinde bulunduran 26 yaşındaki yıldız Jordon Ibe ile menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmede oldukça büyük bir ilerleme kaydetti.



4

Önümüzdeki günler içerisinde Jordon Ibe ile bir görüşme daha gerçekleştirecek olan Alanyaspor yönetiminin yapacağı bu görüşmede Jordon Ibe ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Jordon Ibe transferini önümüzdeki günler içeriside resmen açıklamaya hazırlanan Alanyaspor yönetimi Ibe'ın Süper Lig'de potansiyelini göstererek muhteşem bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyor.



5

26 yaşındaki İngiliz oyuncu Jordon Ibe, Wycombe alt yapısından Liverpool alt yapısına tam 600.000 euroluk bonservis ücreti ile transfer olarak tüm dikkatleri çok erkenden üstüne çekmeyi başlamıştı. Ardından Liverpool forması giydiği dönemde bir dönem kiralık olarak Derby forması giyen yıldız oyuncu ardından Liverpool'dan tam 18 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Bournemouth'a transfer olmuştu. Son olarak kısa bir dönem Derby forması giyen Jordon Ibe şimdilerde ise bonservis ücretini elinde bulundurarak kulüpsüz durumda yer alıyor.



6

Jordon Ibe, Liverpool A takım formasıyla toplamda 58 karşılaşmada süre alma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR