Trabzonspor'un 3 Yeni Transferinden Açıklamalar

Düzenlenen imza törenin de Guilherme, Messıas ve Manuel Da Costa açıklamalarda bulundu.

01.02.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-08:48) Trabzonspor'un 3 Yeni Transferinden Açıklamalar

Devre arası transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna kattığı Guilherme, Manuel Da Costa ve Manoel Messias için Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımı ile imza töreni düzenledi.

Düzenlenen imza törenin de Guilherme, Messıas ve Manuel Da Costa açıklamalarda bulundu.


GUILHERME:

Yeni transferlerden Guilherme ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Sayın başkanımızın sözlerine teşekkür etmek istiyorum. Çok stresli ve zor bir 48 saat oldu ama sonu mutlu bitti. Onların bana olan güveni ve takıma katkı sağlayacağıma dair inançları benim için çok önemliydi. Şimdi çalışma zamanı. Artık saha içinde insanların bize neden bu kadar güvenildiğini, transferlerimiz için neden bu kadar uğraşıldığını gösterme zamanı. Trabzonspor adına iyi işler çıkartıp, başarılar kazanma zamanı"

MESSIAS:

Transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Manoel Messias, "Bu transfer için teşekkür etmek istiyorum. Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Bu formayı giymekten ve takıma yardımcı olabilme şansını bulmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma katılarak bir an önce antrenmana çıkabilmek ve bana olan sevginin karşılığını verebilmek için heyecanlanıyorum"

MANUEL DA COSTA:

Trabzonspor ailesine katıldığı için herkese teşekkür eden Manuel Da Costa, "Öncelikle başkanımıza ve Trabzonspor ailesine teşekkür etmek istiyorum. Benim bu ailenin içine aldıkları için herkese teşekkür ediyorum. Kulüpten içeri girdiğim andan itibaren çok sıcak duygularla karşılandım ve kendimi çok iyi hissettim. Tabii ki çok zor bir zaman ama her şey şu an için çok güzel. Takımın daha önce göstermiş olduğu başarılarla birlikte yeni bir sayfa açıp, bu başarılarla birlikte katkı sağlayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir aile gibi hep birlikte bunun için çalışacağız"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal