Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Alanyaspor Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahalarında liderlik için çıktıkları Alanyaspor karşılaşmasında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.09.2021-09:07 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-09:07)

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının kapanış mücadelesinde Trabzonspor kendi evinde 10 kişi kaldığı karşılaşmada Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

10 KİŞİ KALAN TRABZONSPOR LİDERLİK ŞANSINI KAÇIRDI

Karşılaşmanın son bölümünü Hüseyin Türkmen'in atılmasıyla birlikte 10 kişi tamamlayan Trabzonspor, galibiyet alması durumunda liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alma şansını yakaladığı karşılaşmada sahadan 1-1'lik skor ile ayrılarak liderlik yolunda büyük bir avantajı tepmiş oldu.

ABDULLAH AVCI'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor beraberliğinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

11'E 10 İYİ BİR OYUN ÇIKARDIK

Oyuncularıma bu reaksiyonu verdikleri için teşekkür ediyorum. 11'e 10 oyunu domine ettiler. Alanyaspor maçına hem fiziksel hem zihinsel olarak iyi hazırlandık. Özellikle çözüm noktalarıyla ilgili çalışmalarımızı yaptık.

RAKİBE AZ POZİSYON VERDİĞİMİZ BİR KARŞILAŞMA OLDU

Rakip, 4-4-2 beklerken 4-5-1 sistemiyle oynadı. Biz buna karşı da opsiyonlarımızı 1 gün önce çalışmıştık. Hem topa sahip olduk hem de özellikle ilk 10-15 dakikayı doğru oynadık ama biraz saha dağılımımızda, pasın şiddetinde, hareketlilikte problem vardı. Yine de rakibe pozisyon vermiyorduk. İlk yarı rakip bizim ceza sahamızda daha rahat hareket etti. Daha çabuk, sert, agresif olabilirdik oralarda. Uğurcan, çok net kurtardı, bir tane de gol yedik. Ardından duran toptan gol bulduk.

KIRMIZI KART ÇOK YANLIŞ BİR KARARDI

Hocalarla iletişime açığım. Yanlış bir şey olmasın diye pozisyonları da teyit edip itiraz etmeye çalışıyorum. Geçen haftaki net kırmızı karttı. Bugün ikinci sarı kart hiç değildi. Bu kadar kırılmayı takım 2 haftadır yaşıyorsa ve tekrar ayağa kalkıyorsa, oyuncuları tebrik etmek lazım.11'e 10 rakibe pozisyon vermeden girdiğimiz pozisyonlar var. Oyunda geri dönmek için her türlü hamleyi yaptık. Oyuncular da bu anlamda çok doğru reaksiyonlar verdi.

GENÇ STOPER AHMETCAN İLE İLGİLİ

Ahmetcan iyi hazırlanıyor, iyi çalışıyor. Trabzonspor'umuzun geleceklerinden bir tanesi olacak inşallah. Yatırım yaptığımız oyunculardan biri. Bugün çok olgun oyun oynadı. Ahmetcan'ı da tebrik ediyorum.

TAKIM KAYSERİ MAÇINDA DA SARI KART GÖRÜR MÜ?

Öyle bir beklentim yok ama son 2 haftada bu kırılmaları çok kolay yaşıyoruz. Geçen hafta yüzde yüz haklıydı hakem. Ancak bugünkü çok kolaydı. Umarım 11'e 11 devam ederiz. Antrenmanlarda bazen 11'e 10'da çalışma yapacağız herhalde. Bunu yapmak da gerekiyor. Oyunun içinde bunlar var. Şu anda puan ortalamasında doğru gidiyoruz. Cumartesi günü Kayserispor maçını kazanarak milli takım arasına girersek, hiçbir kaybımız olmadan yolumuza devam etmiş oluruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal