Sergen Yalçın'dan Ajax-Beşiktaş Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcimiz Beşiktaş'ın Ajax ile karşılaşacağı maç öncesinde siyah beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.09.2021-20:34 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-20:59) Sergen Yalçın'dan Ajax-Beşiktaş Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

Hollanda'da oynayacağı Ajax karşılaşmasında tam 11 oyuncusundan yararlanamayacak olan Beşiktaş, toplamda 17 kişilik bir kadro ile Şampiyonlar Ligi C grubunda oynayacağı karşılaşmaya giderken 17 kişilik kadrosunda 4 isim alt yapıda yer alıyor.

SERGEN YALÇIN'DAN AJAX MAÇI ÖNCESİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi C grubunda yarın akşam saat 19:45'de oynayacakları Ajax karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Hollanda'da oynayacakları Ajax karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

ELİMİZDEKİ KADROYLA EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Öncelikle söylemem gereken, gerçekten Beşiktaş camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Son 10 günlük süre zarfında çok ciddi sorunlar yaşadık. Özellikle oyuncu anlamında zor günler geçirdik. Doğal olarak bu durum elimizdeki seçenekleri kısıtlı hale getiriyor. Tabii ki elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız.

İNŞALLAH OYUN VE SKOR BİZİM İÇİN İYİ OLUR

Burada mücadele etmek kolay değil. Gerçekten zor. Yarın oynanacak maçın da zor olacağının farkındayız. Genç, atletik, tempoyu çok çabuk yukarı çıkarabilen bir takımla oynayacağız. Bunun farkındayız ama biz de ona göre bir oyun planıyla sahada olacağız. Alabileceğimiz önlemler neler, nasıl bir oyun planıyla başlamalıyız, nasıl devam etmeliyiz, kendi açımızdan en iyisini nasıl yapabiliriz? Doğal olarak bunun planlarını yapacağız. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur.

BU GÜNLERDEN GÜÇLÜ ÇIKMASINI BİLECEĞİZ

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Mücadele etmek, agresif ve doğru oyunu oynamak gibi faktörler de var. Biz elimizdeki oyuncularla Beşiktaş camiası olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Zamanı gelince bu günlerden güçlü çıkmasını da bileceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal