Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan Beşiktaş Açıklaması!

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam oynanacak olan karşılaşmada Ajax kendi sahasında temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

27.09.2021-18:09 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-18:09) Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan Beşiktaş Açıklaması!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ın yarın akşam saat 19:45'de karşı karşıya geleceği Ajax karşılaşması öncesinde kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Erik ten Hag, düzenlemiş olduğu basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şampiyonnlar Ligi, C grubunda yarın akşam saat 19:45'de Beşiktaş, Hollanda Ligi'nin güçlü ekiplerinden Ajax'a konuk olacak.

RAKİBİMİZ AJAX OLDUKÇA FORMDA

Zorlu geçecek olan karşılaşma öncesinde Ajax, oldukça formda bir durumda yer alırken kendi liglerinde bu zamana kadar 30 gol atarlarken kalelerinde ise yalnızca 1 gol görmüşlerdi.

AJAX TEKNİK DİREKTÖRÜ ERİK TEN HAG'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekleri Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Tecrübeli teknik adam Erik ten Hag, Beşiktaş karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

GRUBUN ZAYIF TAKIMI BEŞİKTAŞ!

Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım ama Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz tabii. Evet, yoğun fikstürden ötürü maçlara daha farklı hazırlıklar oluyor. Daha farklı bir ayarlama gerekiyor. Tüm hepimiz antrenmanları fiktüre göre ağırlıyoruz. Her maça da yüzde 100 hazırlanıyoruz ve elimizden geleni yaparak hazırlanıyoruz. Maçlara hazırlık dönemi ve büyük maçlar yaparak aslında bir sonraki maça hazırlanıyoruz. Takımı da ancak bu şekilde hazırlayabiliyoruz. Sezon başında aşırı formda olmayı bekleyemezsiniz. Her maçı iyi geçirmeyi düşünürsünüz. Şu an daha iyi olacağımıza dair kendimize güveniyoruz. Rakipler kendi evlerinde daha açık oynuyor. Biz de daha fazla fırsat buluyoruz. Bizim sahamızda ise rakipler daha çok bekliyor. Ambiyans da olunca kazanmak için aşırı hırslı oluyoruz ama artık kendi sahamızda da iyi sonuçlar almalıyız.

BİZİ ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE LAYIK GÖRÜYORLAR

Kazanmak için takım kuruyoruz. İlk 11'imi de bunun için seçiyorum. 4-5 hafta önce kupa maçı vardı ve bizi çok eleştirmişlerdi. Şimdi bizi Şampiyonlar Ligi finaline layık görüyorlar. Çok büyük değişim var. Herkes bir şeyler söylüyor ama biraz daha gerçekçi olmalıyız. Bence bu sözler gerçekçi değil. Bu sözler garip değil ama her iki tarafa doğru gidebilecek sözler bunlar...

MİCHY BATSHUAYİ'DEN ÇEKİNİYORUZ

Beşiktaş'ın çok iyi futbolcuları var. Teknik olarak harika futbolculara sahipler. Çok iyi futbol oynayabiliyorlar. Beşiktaş'ta çekindiğim tek futbolcu var. O da Batshuayi. o da sahada olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal