Miha Zajc Transferinin Ödemesinde Dolandırılan Fenerbahçe'den Açıklama Geldi!

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Empoli'den kadrosuna kattığı Miha Zajc'ın bonservis ücretindeki son taksiti farklı bir firmaya yaparak dolandırılmasının ardından başlatılan hukuki süreç ile ilgili kulüpten resmi açıklama yapıldı.

27.09.2021-19:29 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-19:29) Miha Zajc Transferinin Ödemesinde Dolandırılan Fenerbahçe'den Açıklama Geldi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Empoli'den kadrosuna kattığı Miha Zajc'ın transferinde oyuncunun son taksit ödemesini farklı bir şirkete yaparak dolandırıldığı ortaya çıktı.

FENERBAHÇE'Yİ MİHA ZAJC TRANSFERİNİN SON TAKSİTİNDE DOLANDIRMIŞLAR!

Fenerbahçe Spor Kulübü, yapılan 830.629 EURO'luk yanlış ödemenin Empoli kulübünün yerine farklı bir şirkete yapıldığını öğrenmesinin ardından karşı taraftan yatırılan paranın iadesinin yapılması isteklerinin reddedilmesinin ardından hukuki işlem başlatıldığını ve bu tutarın kulübe geri iade edileceğini açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden Miha Zajc transferindeki yanlış yapılan ödeme ile ilgili yapılan açıklamada ;

EMPOLİ YERİNE HOLLANDA MERKEZLİ BİR ARAÇ ALIM SATIM FİRMASINA ÖDEME YAPILMIŞ

31 Ocak 2019'da İtalya'nın Empoli Kulübünden transfer ettiğimiz Miha Zajc'ın transfer ücretinin 830 bin 929 avroluk son taksitinin, Empoli'nin banka hesabına yatırılması adına 30 Eylül 2020 tarihinde işlem yapılmıştır. 9 Ekim 2020 tarihinde Empoli'den gelen ödeme talebinin ardından fatura adresini araştıran kulübümüz yetkilileri, söz konusu miktarın Hollanda merkezli bir araç alım-satım şirketinin hesabına geçtiğini saptamış ve şirketten bu miktarın iadesi talebinde bulunmuştur.

HUKUKİ YAPTIRIMLAR YAPILMIŞTIR

4 Ağustos 2021 tarihinde, Hollanda Zupthen'deki Gelderland Bölge Mahkemesi, bahsi geçen şirketin kulübümüze geri ödeme yapmasına hükmetmiştir. Geri ödeme süreci başlatılmış ve bu doğrultuda ilgili şirket nezdindeki tüm hukuki yaptırımlar kulübümüz lehine gerçekleşmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal