A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Rıdvan Yılmaz Açıklaması

A Milli Futbol Takımı'nın yeni patronu Stefan Kuntz, kadrosunu kurmak adına çalışmalarına başlarken son zamanlarda yükselen form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaşlı yıldıza hayran kaldığını açıkladı.

27.09.2021-18:30 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-18:30) A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Rıdvan Yılmaz Açıklaması

Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Alman teknik adam Stefan Kuntz, çalışmalarına hızlıca başlarken bir çok maçı tribünden takip ederek iyi bir analiz yapıp kadrosunda iyi tercihler yapmak istiyor.

Ayrıca teknik ekibi ve federasyon yetkilileri ile sık sık bir araya gelen Stefan Kuntz'un bir çok isim için görüş aldığı öğrenildi.

STEFAN KUNTZ'DAN RIDVAN YILMAZ AÇIKLAMASI

Son zamanlarda takip ettiği oyuncular arasında Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'ı çok beğenen Teknik Direktör Stefan Kuntz, siyah beyazlıların genç yıldızı ile ilgili Hamit Altıntop ile yaptığı görüşmede Rıdvan Yılmaz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' 20 yaşında olmasına rağmen çok akıllıca bir top oynuyor. Rıdvan sadece fizik gücünü biraz daha arttırmalı. Eğer fizik gücünü arttırırsa Avrupa'nın önemli takımlarında rahatlıkla forma giyebilecek bir futbol görüşüne sahip. Rıdvan Yılmaz eğer gelişimine sürdürürse Milli Takım en az 10 yıl sol bek oyuncusu aramaz. ' ifadelerini kullanarak Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz ile ilgili hayranlığını dile getirdi.

RIDVAN BU SEZON DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Rıdvan Yılmaz, bu sezon Beşiktaş formasıyla birlikte çıktığı 6 karşılaşmanın 4'ünde ilk 11'de forma giyerken bu karşılaşmalarda yapmış olduğu 2 gol ve 1 asistlik katkıyla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Ayrıca Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de son 3 karşılaşmada yapmış olduğu 2 gol ve 1 asistlik katkıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal