Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'de Sözleşme Tehlikesi!

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Nwakaeme, sözleşmesini uzatmadığı takdirde ocak ayından itibaren Türkiye dışında bir kulübe imza atma şansı bulunuyor. Süper Lig'de ise böyle bir hak söz konusu değil.

23.09.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-16:42) Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'de Sözleşme Tehlikesi!

Sözleşmesini yenilemek için yeniden Süper Lig devi Trabzonspor ile masaya oturacak olan Anthony Nwakame için büyük bir tehlikenin kapıda olduğu öğrenildi. Bordo mavililerin üç ay içerisinde yıldız futbolcuyla sözleşme yenilemediği takdirde, Anthony Nwakaeme'nin yurt dışında başka bir takıma imza atabilme durumu bulunuyor. Yıldız futbolcunun bu anlamda takımdan gitme durumu bulunuyor.

TRABZONSPOR'DA ANTHONY NWAKAEME RİSKİ VAR!

Süper lig devlerinden Karadeniz ekibi Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme'nin  FIFA'nın Oyuncuların Transferi ve Statüsü Talimatı'na göre 6 ay öncesinden başka bir takımla anlaşma sağlayıp bunu ilan edebilir. Fakat bu durum, Türkiye için geçerli olmuyor. Genel olarak talimatlarını FIFA ve UEFA kurallarına göre yapan TFF, bu maddeyi kuralları içerisine dahil etmedi. Bu anlamda Türk takımları ülkemizde bulunan bir takımın formasını terleten bir futbolcuyu sözleşmesinin bitimine 6 ay kala imza attıramıyor.

TRABZONSPOR TARAFTARI SABIRSIZ

Süper Lig devlerinden Trabzonspor taraftarı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamak adına, Nwakaeme ile anlaşılması için yönetime baskı yapıyor. Trabzonspor yönetiminin ise futbolcunun gitmesinden yana endişe duymadığı aktarılıyor. Golcü yıldıza yıllık 1.5 milyon euro veren yönetim, Nwakaeme ile yeni sözleşme için ikna edebileceği konusunda endişe duymuyor. Trabzonspor taraftarının ama olası bir durumda futbolcunun takımdan gitme durumuna karşı, hayranı oldukları futbolcunun hemen sözleşmesinin yenilenmesini istedikleri aktarılıyor. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde yakın zamanda ciddi adımların atılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal