Maç Sona Erdi! Trabzonspor 1-1 Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor liderlik koltuğuna oturmak için ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.

21.09.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-17:41) Maç Sona Erdi! Trabzonspor 1-1 Alanyaspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Trabzonspor : Uğurcan, Peres, Edgar, Hüseyin, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakeme, Djaniny, Cornelius.

Alanyaspor : Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou

İKİ TAKIM ARASINDA

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde 2+ maçta konuk ettiği takımlar arasında en düşük galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Alanyaspor (%20; 1/5).

Trabzonspor'a rakip olduğu son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Alanyaspor (3G 2B), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada deplasmanda aldı (Kasım 2019'da 0-1).

Sahasında oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Trabzonspor (1B), bu karşılaşmaların tamamında ikişer gol attı.

Deplasmanda oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Alanyaspor (1M), daha önceki 18 dış saha karşılaşmasında aynı sayıda galibiyet almıştı (5B 10M).

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlara konuk olduğu son üç maçta da gol yemeyen Alanyaspor (2G 1B), daha önceki 27 karşılaşmada iki gole kapama yapabilmiş ve toplam 54 gole izin vermişti (5G 4B 18M).

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanan son üç Süper Lig maçında da birer gol sevinci yaşadı (2x Alanyaspor & 1x Trabzonspor).

Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakeme'nin Süper Lig'de gol atamadığı takımlar arasında Alanyaspor'dan (4) daha fazla maçta karşılaştığı tek rakibi Fenerbahçe (5).

Süper Lig'de Trabzonspor'a rakip olduğu ilk üç maçta üç golde pay sahibi olan Alanyaspor orta sahası Emre Akbaba (2 gol & 1 asist), daha sonraki beş karşılaşmada tek gole katkı sağlayabildi (1 gol) ancak bu golü son karşılaşmada kaydetti (Galatasaray 1-1 Trabzonspor).

Alanyaspor'u konuk ettiği son Süper Lig maçını kaybeden Abdullah Avcı (Mart 2021'de 1-3), 2011/12'den bu yana sadece Sivasspor'dan üst üste iki iç saha yenilgisi aldı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup ettiği takım Trabzonspor (5).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal