TOKİ'nin yüzde 22'ye varan uyguladığı indirimde son gün bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), iş yeri ve konut sahiplerini ilgilendiren yeni kampanyasıyla birlikte yüzde 22 oranında indirim uygulamasını uygulamaya koymuştu. Söz konusu programın bugün sona ereceği açıklandı.

19.04.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-10:24) TOKİ'nin yüzde 22'ye varan uyguladığı indirimde son gün bugün!

22 Mart 2022 tarihinde başlatılan indirim kampanyasıyla birlikte dönemsel olarak gerçekleştirdiği indirim programlarına bir yenisini daha ekledi. 19 Nisan’a kadar süreceği açıklanan kampanya çerçevesinde yüzde 22 indirim yapılacağı açıklanmıştı.

Yüzde 22 oranında indirim

İş yeri sahibi olan veya konut sahipleri borçlarının en azından yüzde 25’ini ödemek ya da tamamını kapatmak istediklerinde yüzde 22 oranında indirimden faydalanmış olacaklar. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların başvuru tarihinden o aya kadar olan taksit ödemesini gerçekleştirmeleri gerekiyor Bununla beraber var olan şartlardan bir diğeri ise emlak vergisi borcunun olmaması ve düzenli bir şekilde ödemeleri gerçekleştiriyor olmak. 

TOKİ'nin yüzde 22'ye varan uyguladığı indirimde son gün bugün!

TOKİ'den iş yeri ya da konut satın alanlar Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı olan bankalardan konut kredisi alarak da borçlarını kapatma şansına sahipler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal