DKS coin nedir? Dark Shield coin projesi ve yol haritası

Kripto para borsasının yeni üyelerinden Dark Shield coin’in projesi ve yol haritası yatırımcıların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki DKS coin nedir? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

19.04.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-10:12) DKS coin nedir? Dark Shield coin projesi ve yol haritası

Her gün değişen kripto para dünyasına yeni birimler dahil olmaya devam ediyor. Kripto para borsasının en yeni üyelerinden birisi olan Dark Shield coin, şu sıralarda yatırımcıların gündemini meşgul ediyor. Dark Shield coin’in avantajlarını, projesini ve yol haritasını öğrenmek isteyen internette bu konular hakkında ciddi bir araştırma yapıyor.

DKS coin nedir?

Shield Protocol uzmanlarının geliştirdiği Dark Shield coin (DKS coin), iki faktörlü kimlik doğrulama sistemi kullanan bir kripto para birimi olarak adlandırılmaktadır. Uluslararası veri transferi konusunda Binance Smart Chain ağını kullanan DKS coin hızlı ve ucuz işlem ücretleriyle dikkatleri çekiyor.

Türkiye’deki fiyatı 0,282153 TRY olan DKS coin’in piyasa değeri son 1 günde yüzde 96,50 civarında bir değişim gösterdi. Günlük işlem hacmi 25.045.911 TL olan DKS coin, işlem hacmi bakımından piyasanın 3113. sırasında yer almaktadır.

DKS coin nedir

Şubat 2021 ayından bu yana kullanılan ve yeni özellikleriyle oldukça dikkat çeken DKS coin’in dünya genelindeki siber saldırıların önüne geçmesi, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. DKS coin özellikleri ise şu şekilde:

- Hızlı ve ucuz işlem yapmak

- Sosyal platformlara entegre olması sayesinde coin hakkında daha fazla bilgiye sahip olunması

- Herhangi bir limit sınırının olmaması

- Kripto para cüzdanı sunması

- Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması

- 4 katmanlı bir şifreleme sistemine sahip olması

DKS coin’in geleceği pek çok kripto para uzmanı tarafından olumlu görülüyor. Henüz geliştirilme aşamasında olması sebebiyle pek çok projeye daha girmesi beklenen DKS coin’e yatırım yapmanın bazı riskler barındırdığını fakat bu risklerin göze alınacak seviyede olduğu ifade ediliyor.

DKS Coin satın almak için Pancekaswap, Decoin veya Bitmart borsalarından herhangi birisine üye olunması ve bura satın alınan USDT ve BNB’lerin DKS coin’e çevrilmesi gerekmektedir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal