Tokat'ta Damat, Acımasızca Kayınpederini Öldürdü

Tokat'ta yaşanan olay kan dondurdu. Damat, eşinin annesi ve babasıyla tartışma yaşadı. Cinnet getiren damat kayınbabasını öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı.

06.08.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-11:26)

6 ay önce 19 yaşındaki Edanur Babur ile nikah masasına oturan Bilgin Babur çifti arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma nedeniyle Edanur Babur, annesi ve babasının yanına döndü.

Bilgin Babur, eşi Edanur Babur ile buluşmak için gece geç bir saatte kayınpederinin evine gitti. 600 Evler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde bulunan kayınbabasının evine giden damat Bilgin Babur, tartışma yaşadı.

KAYINPERDERİ VE KAYINVALİDESİNE 6 EL ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Bilgin Babur, yanında taşıdığı ruhsatsız silahını çıkardı. Kayınpederi İbrahim Batarya'ya 6 el ateş eden damat kayınvalidesi Gülşen Batarya'yı da ağır yaraladı. İbrahim Batarya, vücuduna isabet etmiş olan 4 kurşun nedeniyle hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesine kaldırılan Gülşen Batarya ameliyata alındı.

Damat Bilgin Babur, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken hakkında Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal