Tokatçı Berbere Tokat Şoku! Gözü Morardı

Sosyal medya fenomeni berberin başına öyle bir şey geldik ! Herkesin tanıdığı o ünlü berberin yaşadığı olaya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

27.12.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-16:07) Tokatçı Berbere Tokat Şoku! Gözü Morardı

Sosyal medyada tıraş ettiği insanları tokatlaması ile tanınmış olan 'Tokatçı berber' lakaplı Mehmet Bayraktar yaşadığı tuhaf olayı anlattı. Yolda yürürken kendisine seslenen kişiye cevap vermediği için saldırıya uğrayan berberin gözü morardı. Olayın sonrasında talihsiz berber polise gidip şikayetçi oldu. Tokatçı berber yaşadıklarını, 'Tanımadığım bir kişi bana 'Tokatçı berber' diyerek seslendi. Telefon ile konuşuyordum, duymadım. Bu şahsı tanımam ve aramızda geçmişe dayanan bir husumet yaşanmamıştır. Beni darbeden bu şahsın tespit edilerek yakalanmasını istiyorum' şeklinde ifadeler kullandı.

TOKATÇI BERBER TOKATLANDI

İddiaya göre, kendisine ait berber dükkanında tıraş olmaya gelenlere espri yapmak amacı ile tokat attığı için 'Tokatçı Berber' olarak tanınmış olan ve videoları binlerce kişi tarafından izlenen Mehmet Bayraktar, telefon ile konuşarak caddede dolaşıyordu. Kimliği belirsiz bir kişi, seslenmesine karşın yanıt alamadığını gerekçe göstererek, Mehmet  Bayraktar'ın yüzüne vurdu. Saldırgan, vurduktan sonra hemen kaçtı ve bu sırada Bayraktar aldığı darbenin etkisi ile yere yığılıp kaldı. Kendine geldikten sonra polise giden Mehmet Bayraktar, hastaneye gitti ve darp raporu aldı. Mehmet Bayraktar, ifadesinde daha sonradan M.Y. olduğunu tespit ettiğini iddia ettiği bu kişiden şikayetçi oldu.

tokatçı berber

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal