Berberde Rezalet! Krem Sürme Bahanesiyle Taciz

İstanbul’da salgın sürecinde saçlarını kestirmek için bulduğu bir berbere giden 15 yaşındaki erkek çocuğun berber aracılığıyla tacize maruz kaldığı öne sürüldü. Krem sürme bahanesiyle taciz edildiğini anlayan ufak çocuk, olanları ailesine anlatınca kuaför ile ilgili 15 seneye kadar hapis talebiyle dava açıldı.

13.12.2020-11:02 - (Son Güncelleme: 13.12.2020-11:00) Berberde Rezalet! Krem Sürme Bahanesiyle Taciz

Saçlarını kestirmek için berbere giden 15 yaşında olan erkek çocuğu kuaförün tacizine maruz kaldı. Hadise Geçen aylarda Fatih'te gerçekleşti. A.T., adlı çocuk salgın sebebiyle açık olan bir berbere girerek saçlarını kestirmek istedi. Kuaför isteğini kabul ettiği çocuğa birde cilt bakımı yapmayı tavsiye etti.

TACİZ ETTİ

29 yaşında olan kuaför U.B., 15 yaşındaki çocuğa krem sürme bahanesi ile üzerini çıkartılarak taciz etmeye başladı. Berber sahibinin kendisine başka maksatla davrandığını fark eden A.T., kendisini öpen U.B.'yi itti ve koşarak oradan kaçmaya başladı.

"ÖPMEDİM MASKE YAPTIM"

Başından geçenlerin şokun ardından ailesine berberde olanları anlatan çocuğun ihbarı ardından hadiseyle alakalı soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan kuaför çocuğu taciz etmediğini maske için krem sürdüğünü, üstünün kirlenmemesi için üstünü çıkarttırdığını söyledi. Savcılık yapılan soruşturma bitiminde kuaför U.B., ile ilgili 'Çocuğunu Cinsel İstismarı' kahabatinden iddianame hazırlandı.

15 SENE HAPSİ İSTENİYOR

Düzenlenen iddianamede ufak çocuğun kuaföre iftira atmasını gerektirecek bir durum olmadığını ve kuaförün 15 yaşındaki çocuğu taciz ettiği esnada sarılıp öpmesinin yaşamın olağan akışına uygun olmadığını ifade etti. 15 seneye kadar hapsi istenen sapık berber Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal