Time to Hunt film konusu ve oyuncuları

Time to Hunt filmi, yayınlandıktan kısa bir süre sonra çok sevildi oldukça başarılı bir yapım oldu. Filmi henüz izlemeyenler ve izlemek isteyenler de film hakkında bazı konuları merak ediyor. Biz de sizlere bu içeriğimizde Time to Hunt film konusu, oyuncuları, yorumları, yönetmeni, IMDB puanı hakkında bilgiler vereceğiz.

22.06.2022-00:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-00:34) Time to Hunt film konusu ve oyuncuları

Time to Hunt 22 Şubat 2020 yılında yayın hayatına Netflix orijinal yapımı olarak başladı. Aksiyon - Fantastik - Bilimkurgu tür karması olan filmin yönetmenliğini ise Yoon Sung - Hyun üstlendi ve yapımcılığını ve senaryosunu da yine Yoon Song - Hyun yaptı.

Filmin başrollerinde ise başarılı aktörler Jae - hong Ahn, Je - Hoon Lee ile Woo - sik Choi yer alıyor. Film tam olarak 2 saat 14 dakika sürmekte ve yayınlandığı günden itibaren sinema severler tarafından 6,3 IMDB puanı aldı.

Time to Hunt film konusu nedir

Time to Hunt film konusu nedir?

Jun - seok, işlemiş olduğu suçtan dolayı uzun zamandır hapis yatmış biridir. Cezasını çekip tahliye olunca arkadaşları ile beraber ülkesi Güney Kore 'ye dönüş yapar. Fakat döndüğünde hiçbir şey aynı değildir, pek çok şey bıraktığından çok daha farklıdır. İnsanlar tüketim dünyasının esiri olmuşlar ve gelecek adına hiç kaygılanmıyorlarmış gibi yaşamaya devam etmektedirler. Jun - seok hapishanede geçirdiği seneler boyu en büyük hayali dostları ile beraber Hawaii 'ye giderek oraya yerleşmek ve orada kendisine yeni bir hayat kurmaktır. Fakat, hayallerini gerçekleştirmek için de paraya ihtiyacı vardır. Bunun için de son bir kere daha soygun yapmayı düşünerek hiç zaman kaybetmeden harekete geçerler.

Time to Hunt oyuncuları kim

Time to Hunt film oyuncuları ve karakterleri

- Lee Je - hoon filmde Jun - seok karakterini canlandırmaktadır.

- Ahn Jae - hong filmde Jang - ho karakterini canlandırmaktadır.

- Choi Woo - shik filmde Ki - hoon karakterini canlandırmaktadır.

- Park Jung - min filmde Sang - soo karakterini canlandırmaktadır.

- Park Hae - soo filmde Han karakterini canlandırmaktadır.

- Jo Sung - ha filmde Bong - sik ile Bong - soo karakterlerini canlandırmaktadır.

- Kim Won - hae filmde Bin - dae karakterini canlandırmaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal