The Rain Dizisinin Konusu Nedir?

The Rain dizisinin konusu nedir? The Rain kaç bölüm ve kaç sezon olacak? Çok izlenen dizinin oyuncuları kimler? Yönetmeni ve senaristi kimlerdir?

12.03.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 22.05.2021-10:36)

Dünyada dijital platformlarda yayınlanan yüz binlerce yerli ve yabancı dizi bulunmaktadır. Bu dizilerden bir kısmı kısa süre içerisinde sönüp giderken, bir kısmı da yayınlandığı süre boyunca kendisinden söz ettirmeyi başarmaktadır. Son yıllarda  yayınlanan ve kısa sürede yüksek izlenme oranına kavuşan dizilerden biri de The Rain dizisidir. 

THE RAİN DİZİ KONUSU NEDİR? 

The Rain, Danimarka yapımı bilim kurgu dizisidir. İlk sezonundan itibaren dikkatleri üzerine çekmiş ve çok izlenen dizilerden biri olmayı başarmıştır. The Rain, vitrinlerde bilim kurgu dizisi olarak yer alsa da içerisinde dram ögesi de barındırmaktadır. 

The Rain dizisinin konusu, İskandinav bölgesini ele geçiren bir tür virüs salgınıdır. Yağmur damlaları ile bulaşan bu virüsten kurtulmak isteyen iki Danimarkalı kardeşin hikayesi, dizinin ana odak noktasını oluşturmaktadır. 

İki kardeş, salgından 6 yıl sonra, istedikleri hayatı benimseyememeleri nedeniyle kendileri gibi düşünen her gencin aralarına katılıp yaşamlarını devam ettirmeleri yönünde telkinde bulunmaktadır. 

İskandinavya virüsünün sona ermesinden sonra 6 yıl geçmiştir. İki kardeş ile birlikte salgından kurtulan gençler güvenli bir yerde buluşurlar ve merak ettikleri soruların yanıtlarını aramaya başlarlar. 

THE RAİN KAÇ BÖLÜM VE KAÇ SEZON? 

the rain dizi fotoğrafı

The Rain, toplamda 3 sezondan oluşan bir dizidir. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm, diğer iki sezonu ise 6 bölüm sürmüştür. 

THE RAİN OYUNCU KADROSU

The Rain oyuncu kadrosu başlıca 10 kişiden oluşmaktadır. Oyuncu kadrosu ve rolleri şu şekildedir. 

Alba Agust Simone rolünde oynamaktadır.

Lucas Lynggaard Tonnesen Rasmus rolünde oynamaktadır.

Mikkel Bıoe Folsgaard Martin rolündedir.

Lukas Lokken Patrick rolünde oynamaktadır.

Jessica Dinnage Lea rolündedir.

Sony Lindberg Jean rolündedir

Natalie Madueno Fie rolünde oynamaktadır.

Clara Rosager Sarah rolünde oynamaktadır.

Evib Ahmad Kira rolünde oynamaktadır.

Johannes Kuhnke Sten rolünde oynamaktadır

THE RAİN YÖNETMENİ KİMDİR?

Çok sevilen ve sürükleyici olan The Rain dizisinin yönetmeni Stanley Donen ve Gene Kelly'dir. 

THE RAİN YAPIMCISI KİMDİR?

The Rain dizisinin yapımcı koltuğunda Arthur Freed bulunmaktadır. Ayrıca The Rain'in Harold Rosson görüntü yönetmenliğini, Cedric Gibbons sanat yönetmenliğini, Edwin B. Willis set dekoratörü görevini ve Walter Plunkett ise Kostüm tasarımcılığı görevini üstlenmiştir.

THE RAİN SENARİSTİ KİMDİR? 

Yağmur damlaları ile bulaşan bir virüsün İskandinavya topraklarını kırıp geçirmesinden 6 yıl sonra iki kardeşin hayatını anlatan The Rain dizisinin senarist koltuğunda iki usta isim oturmaktadır. The Rain dizisinin senarist görevini Betty Comden ve Adolph Green üstlenmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal