The Handmaid’s Tale 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Hulu'nun orjinal dizisi The Handmaid’s Tale'nin 4. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon çekimlerine Mart ayında başlanan dizinin yeni sezon fragmanı izleyicilerle paylaşıldı.

26.06.2020-16:33 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-16:31) The Handmaid’s Tale 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Sevilen dizi The Handmaid’s Tale”in geçtiğimiz günlerde coronavirüs salgını yüzünden 2021'e ertelendiği açıklanmıştı. Çekimlerine ara verilen dizinin 4. sezon fragmanı yayınlandı.

The Handmaid’s Tale dizisi coronavirüs salgını yüzünden çekimlerine ara verildi. Hulu TV sonbahar ayı erine, diziyi önümüzdeki yıl yayınlamaya karar verdi. İzleyicilerin merakını canlı tutmak için de The Handmaid’s Tale dizisinin yeni sezon fragmanını yayınladı. Dizinin üçüncü sezonu, 4 Ağustos 2019 tarihinde final yapmıştı. The Handmaid’s Tale'nin 3.sezon finalinden çok kısa bir süre sonra da 4. sezon onayı çıktı. Dizinin 3. sezonu önümüzdeki Emmy ödülleri için aday da gösterileceği konuşuluyor. Dizinin kadrosunda; Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel ve Bradley Whitford gibi isimler yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal