TFF Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu, İcra Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, futbolseverlerin merakla beklediği Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

10.12.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-17:54)

Bir süredir Fenerbahçe forması giyen Hollanda asıllı yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi merak içerisinde bekleniyordu.

MİLLİ TAKIM TERCİHİ MERAKLA BEKLENİYORDU!

Ferdi Kadıoğlu'nun Türk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceği yönündeki haberler sürekli olarak gündemi meşgul ederken Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Hamit Altıntop konu ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

HAMİT ALTINTOP'TAN FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İsimler üzerinden gitmeyi çok fazla sevmiyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. İyi bir Türk oyuncuyu tabiki takımımızda görmek istiyoruz. Ama burada annesini, babasını, menajerini ikna etmek gibi bir şey söz konusu olmaz. Bütün Türk oyuncu arkadaşlarımıza takip ettiğimizi, Türk pasaportu varsa davet edildiğinde bizde oynamasını istediğini belirtiyoruz. Sanki transfer pazarıymış gibi, geleceksin 11 oynayacaksın gibi bu söz konusu olmaz. Biz Ferdi ile ilk Şenol hoca zamanında temaslar kuruldu. Yeni hocamızla biz de temas kuruduk. Riva’ya davet ettik, yemek yedik. Kendisinin iyi bir oyuncu olduğunu söyledik. Sonuçta top kendisinde. Olur, olmaz. Her genç arkadaşımızı her konuda destek vermeye hazırız. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal