Tottenham'ın Lig Maçı Ertelendi!

Tottenham Hotspur'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sonra lig karşılaşması da takımda artan koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

10.12.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-17:41) Tottenham'ın Lig Maçı Ertelendi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'u da vurdu. Takımda koronavirüs salgınına yakalanan futbolcular olduğu açıklandı. Tottenham'ın takımda artan vaka sayıları nedeniyle maçının ertelendiği de açıklandı.

TOTTENHAM HOTSPUR'UN MAÇLARI ERTELENDİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham takımında futbolcular ve teknik ekipte artan koronavirüs vakaları dolayısıyla takımın bu hafta sonu Brighton Hove Albion ile yapacağı lig maçı ileri bir tarihe ertelendi.
İngiltere Premier Lig'den yapılan açıklamada, 12 Aralık Pazar günü Tottenham'ın deplasmanda Brighton Hove Albion ile oynaması planlanan maçın, konuk takımda da artan koronavirüsü vakaları nedeniyle ileri bir tarihte yapılacağı aktarıldı. Tottenham'ın, aynı nedenle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fransız temsilcisi Rennes ile oynaması gereken maçı da ileri bir tarihe ertelenmişti. İngiltere temsilcisinin İtalyan teknik direktörü Antonio Conte, hafta içi yaptığı açıklamada, takımında 8 oyuncusu ile teknik edkipten 5 kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını belirtmişti. İngiltere'de Tottenham takımından gelen haberler gerek İngiliz futbolunda gerek futbol dünyasında büyük etkiye neden oldu. Ada ekibinden gelen haberler futbol dünyasını sarstı. İngiliz ekibi Tottenham'ın, koronavirüs durumuyla içerisinde bulunduğu durum öncelikle Tottenham taraftarları olmak üzere tüm futbolseverler tarafından çok büyük bir dikkatle takip ediliyor. Takımla ilgili yaşanan gelişmeler İngiliz basını tarafından büyük bir merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal