Trabzonsporlu Yıldız Marek Hamsik'ten İspanyol Basınına Çarpıcı Açıklamalar!

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, İspanyol basınına vermiş olduğu röportajda bordo mavili takımdaki şampiyonluk mücadeleleri ile ilgili çok kritik açıklamalarda bulundu.

10.12.2021-17:38 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-17:38)

Spor Toto Süper Lig'de yenilgisiz bir şekilde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da sezon başında kadroya katılan dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik, İspanyol basınına vermiş olduğu bir röportajla ses getirdi.

MAREK HAMSİK'TEN TRABZONSPOR SÖZLERİ

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, bordo mavili takımla maceraları ve şampiyonluk şansları hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Beni ilk arayan Trabzonspordu ve ben doğrudan imza attım. Temsilcimle konuştum ve ona Euro 2020'den önce imza atmak istediğimi söyledim. Verdiğim karardan dolayı mutluyum. İnsanların hayatı yaşama coşkusundan dolayı çok benzer. Beşiktaş'ı sahasında 2-1 yendikten sonra şehirde oluşan ortamı gördük. Henüz yolun başındayız ancak ligi kazanmak inanılmaz olacak. Bütün maçları takip ediyorum. İyi rekabet ediyorlar ve bence amaç Serie A'yı kazanmak olmalı. Napoli'de şampiyonluğa yakındım. Trabzonspor'daki hayalim de şampiyonluk yaşamak. Takım arkadaşlarım ve hayranlarım bana İtalyanca olarak Grande lakabıyla sesleniyor. Çin'e gitmeseydim kariyerim boyunca Napoli'de kalırdım. Çünkü mutluydum ve harika bir kulüpte oynuyordum. Ayrıca Borussia Dortmund'a da imza atabildim. Benimle iletişime geçtiler ve spor direktörü ile görüştüm ama sonunda Napoli ile sözleşme yeniledim. Artık Trabzonspor'a konsantre oldum ve kararlarımdan memnunum. Lige çok iyi başladık ve büyük bir fırsatımız var. Ancak avantajımız hiçbir şey ifade etmiyor. Çalışıp odaklanmalıyız. Biz Avrupa'da oynamıyoruz ve onlar oynuyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde enerji harcadılar ve bu bizim için iyi. Antrenman yapabilir, dinlenebilir ve maçlara iyi hazırlanabiliriz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal