İngiltere Premier Lig'de Ayın Futbolcusu Liverpoollu Trent Alexander- Arnold Seçildi!

Liverpool'un yıldız futbolcusu Trent Alexander-Arnold, 1 gol 4 asistlik performansıyla İngiltere Premier Lig'de kasım ayının en iyi futbolcusu olmaya hak kazandı.

10.12.2021-17:26 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-17:26) İngiltere Premier Lig'de Ayın Futbolcusu Liverpoollu Trent Alexander- Arnold Seçildi!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un formasını terleten Trent Alexander-Arnold kasım ayının futbolcusu seçilmeye hak kazandı.

TRENT ALEXANDER ARNOLD'A BÜYÜK ÖDÜL

İngiltere Premier Lig'in internet sitesinde yer alan habere göre, 23 yaşındaki İngiliz yıldızın aralarında Joao Cancelo, Diogo Jota ve Bernardo Silva'nın da yer aldığı 5 ismi geride bırakarak ayın futbolcusu ödülüne layık görüldüğü belirtildi. Kasım ayında üç karşılaşmada forma terleten Alexander-Arnold, rakip fileleri bir kez halandırma başarısı gösterirken dört golün de gol pasını vermeyi başardı. Ödülü ekin ayında da Liverpool'dan Alexander-Arnold'ın takım arkadaşı Mısırlı yıldız Muhammed Salah almaya haz kazanmışı.

TRENT ALEXANDER ARNOLD'UN ALDIĞI ÖDÜL BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Liverpool'un yıldız futbolcusu Alexander Arnold'un kazandığı ödül gerek Liverpool taraftarları gerek diğer takım taraftarları tarafından büyük alkış aldı. Yıldız futbolcu geçtiğimiz ay sergilediği performansla İngiltere Premier Lig'de en iyi oyuncu ödülünü almaya hak kazanırken futbolcuya takımın teknik direktörü Jürgen Klopp ve takım arkdaşları tarafından yoğun övgüler geldi.
Liverpool'un altyapısında futbol hayatına başlayan futbolcu, sergilediği başarılı performansla Liverpool'un A takım seviyesinde oynamaya hak kazandı. Yıldız futbolcu kariyeri boyunca Liverpool ile pek çok kupa kazandı. Bu kupalar arasında Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve FIFA Uluslararası Kupa'sı yer alıyor. 23 yaşındaki İngiliz  sağ bek yıldız, sergilediği performansla gerek Liverpool taraftarları gerek Liverpool takımının sevgilisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal