Liverpoollu Mohamed Salah Barcelona Transferine Yanıt Verdi!

Liverpool ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı merak konusu olan Mohamed Salah, Barcelona'ya transferi söylemleri hakkında konuştu.

06.12.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-16:43) Liverpoollu Mohamed Salah Barcelona Transferine Yanıt Verdi!

İngiltere Premier League takımlarından Liverpool'da forma terleten Mohamed Salah, bir süredir takım ile kontrat görüşmeleri dolayısıyla gündemde. Çıkan haberlere göre 2023 yazında sona erecek olan kontrarını uzatmak için Liverpool'dan ciddi bir artış talep eden futbolcu, henüz Liverpool ile anlaşmaya varamadı. Bu anlamda yıldız futbolcunun adı Barcelona ile anılıyordu. Mısırlı yıldızdan Barcelona iddiaları hakkında açıklama geldi.

MOHAMED SALAH BARCELONA İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Adı Barcelona ile anılan Mohamed Salah, Katalan ekibine transferi hakkında konuştu. Mohamed Salah yaptığı açıklamada, 'Barcelona gibi bir kulübün isteği beni mutlu edecek bir şey ama Liverpool'da mutluyum. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Şu anda İngiltere Premier League'de de kalmak istiyorum çünkü burası dünyanın en güçlü ligi.' ifadelerine yer verdi. Liverpool ile olan kontrat yenileme görüşmeleri hakkında da görüşlerini aktaran Mohamed Salah, 'Defalarca söyledim. Bana kalırsa Liverpool'da kalmak istiyorum. Ama karar yönetimin elinde ve bunu onlar çözecek. Benim için problem yok ama bir anlaşmaya varmamız lazım. Karar yönetimin." diyerek yönetime mesaj gönderirken, !Sizin finansal değeriniz takımın size verdiği değeri ve sizi takıma tutmak için neler yapabileceğini gösterir. Ama tüm karar sadece finansal detaylara bağlı değil.' şeklinde yorum yaptı.
27 yaşındaki Mısırlı yıldız Mohamed Salah bu sezon Liverpool forması altında 20 resmi karşılaşmada 19 gol atarken 8 kez de asist yapmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal