Mısırlı Yıldız Mohamed Salah Liverpool'dan Yıllık 30 Milyon Euro İstedi!

Liverpool, Real Madrid'in Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'a yoğun ilgisi nedeniyle futbolcuyla yeni sözleşme için çalışmalara başladı. Fakat Mısırlı yıldızın Liverpool'dan büyük bir beklentisi var.

26.10.2021-13:26 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-13:26) Mısırlı Yıldız Mohamed Salah Liverpool'dan Yıllık 30 Milyon Euro İstedi!

İngiltere Premier Lig'de son olarak ezeli rakibi Manchester United'a karşı Old Trafford'da tarih yazan Liverpool'da Mısırlı yıldız Mohamed Salah yine gündemin bir numaralı unsuru haline geldi. 

LİVERPOOL SALAH İLE YENİ SÖZLEŞME İÇİN KOLLARI SIVADI

Manchester United deplasmanında yaptığı hat-trick ve bir asistle dört gole direkt katkıda bulunan Mısırlı yıldız Mohamed Salah bu sezon da performansıyla resmen büyülüyor. Şu ana kadar Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 12 maça çıkan 29 yaşındaki yıldız futbolcu 15 gol ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Mohamed Salah, ligde 9 karşılaşmada 10 gol ve 5 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 karşılaşmada 5 gole katkı sağladı.

Mısırlı yıldızın başarılı performansının ardından Liverpool futbolcusunu elinden kaçırmak istemiyor. Liverpool'daki sözleşmesi 2023 yılında bitecek futbolcu için kırmızılılar kolları sıvadı. Kontratının sonuna yaklaşan futbolcu için İngiliz ekibi yeni anlaşma yolları arıyor. Mohamed Salah'ın talebi ise resmen dudak uçuklattı.

MOHAMED SALAH'IN LİVERPOOL'DAN İSTEKLERİ

Liverpool, Real Madrid'in futbolcuyu transfer etmek istemesinden dolayı kısa süre içinde Salah ile yeni kontrat imzalama konusunda çok istekli. Fakat Mohamed Salah'ın önemli talepleri var.

Mohamed Salah, Liverpool'daki yeni sözleşmesinde haftalık 500 bin sterlin kazanmak istiyor. Bu ücrette yıllık 26 milyon sterline (30 milyon euro) eşit geliyor. Liverpool'un bu ücreti kabul etmesi ve Mısırlı yıldızla sözleşme imzalaması halinde, Mohamed Salah'ın Liverpool'daki günlük ücreti yaklaşık 71 bin sterlin (85 bin euro) olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal