Trabzonspor-Çaykur Rizespor Maçı Öncesi Dostluk Rüzgarları!

Trabzonspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Rizespor Başkanı Tahir Kıran, TSYD Trabzonspor Şubesi'nde açıklamalarda bulundu.

26.10.2021-13:10 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-13:17) Trabzonspor-Çaykur Rizespor Maçı Öncesi Dostluk Rüzgarları!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Trabzon Spor Yazarları Derneği'nde yapılan görüşmede Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, oynanacak olan kritik karşılaşma önceisnde açıklamalarda bulundu.

TFF YÖNETİCİSİ MUSTAFA HACIKERİMOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Rize ve Trabzon birbiriyle bütünleşmiş, başka bir şey düşünmek içimizi yakar" diyerek diğer sektörlerde olduğu gibi sportif alanda da Karadeniz’e yakışır bir görüntü verilmesinin en önemli hedef olduğunu belirtti. Bu takımlarımız arasında geçmişte bazı gerginlikler yaşandı ama artık bu geride kaldı. Şimdi dostluk rüzgarları esmeye başladı, Karadeniz’in mert ve duyarlı insanına bize de bu yakışır. Bu bölge insanı sporu çok seviyor ve bunları bir araya gelerek bu alanda daha da büyüyebiliriz. Bu bölge yıllarca futbolun ön planda olduğu bir coğrafya oldu. Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve diğer komşu ilimiz Giresunspor bu coğrafyanın yetenekli çocuklarını birlikte geliştirip, değerlendirmeli. Son dönemde bu konuda önemli adımlar attığımızı ve karşılığını aldığımızı düşünüyoruz. Bu dostluk öyle sağlam olmalı, birbirimize öyle sıkı sarılmalıyız ki araya girmek isteyenlere fırsat tanımamalıyız. Çünkü bu birlik, hepimizi güçlendirir.' ifadelerini kullandı.

AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor ile ilgili yapmış olduğu konuşmada ;

Tabii ki arada sportif rekabet olacak. Ama bu rekabet iç içe geçmiş, kardeş şehir insanlarının ilişkilerine zarar veremez, bu düşünülemez bile. Medeniyet yelpazesinin her döneminde birbirinin yanında duran komşu şehirler, söz konusu futbol olduğunda da aynı düşünmelidir. Birlikte yaşayan, birlikte sevinen, birlikte üzülen ve birlikte gurur duyan, asla birbirinden bağımsız olamayacak insanların ayrışmaması gerekiyor. ' açıklamalarında bulundu.

TAHİR KIRAN'IN AÇIKLAMALARI


Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Trabzonspor ile olan ikili ilişkiler ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Göreve geldiğimizden itibaren bu konuya ciddi anlamda eğileceğimizi söylemiştik. Bunların adımlarını, tohumlarını atıyoruz. Rize ve Trabzon etle tırnak gibidir. Hepimiz aileyiz. Kenetlenmişiz tarihten beri, bu bağ asla kopmaz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal